Cele 10 vedete care intră la apă în finala „Splash!“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Mulţi au fost, puţini au mai rămas. Piticu’ de la Simplu, Ozana Barabancea, Cornel Păsat, Andreea Popescu şi Silvia Lăuneanu s-au calificat în a doua semifinală, urmând exemplul celor cinci colegi premiaţi anterior, CRBL, Cosmin Seleşi, Emilia Ghinescu, Sony Flame şi Marian Drăgulescu.

Odată ce a crescut nivelul de performanţă, s-a dublat şi stima de sine a concurenţilor care şi-au învins frica şi recordurile personale. După ce în prima semifinală vedetele au făcut faţă unor probe noi, în a doua semifinală, alţi opt aspiranţi la titlul "Splash!" s-au luptat pentru un loc pe podiumul din finală.

Ozana Barabancea, Jorge, Cornel Păsat, dansatoarea Andreea Popescu, Silvia Lăuneanu (De La Vegas), Jean de la Craiova, Piticu’ de la Simplu şi DJ Wanda (care i-a luat locul Danielei Crudu, fiindcă aceasta n-a mai făcut faţă solicitărilor) au performat în faţa publicului. Dintre privitori, cei mai importanţi au rămas cei trei membri ai juriului, Anda Adam, Daniel Buzdugan şi campionul olimpic Cătălin Preda.

DJ Wanda a sărit pentru prima oară de la 5 metri, singură, după ce, la începutul emisiunii nu ştia să înoate. Participanta a fost atât de entuziasmată de reuşită, încât a promis că-şi va deschide o şcoală de înot sau cel puţin de... înec.

image

Prezentatorul showului "România Dansează", Jorge, a înţeles pe propria piele de ce arta cere sacrificii. Dacă în ediţiile precedente, săriturile i-au afectat ireversibil urechea stângă (Jorge nu va mai auzi sunetele înalte), de data aceasta, proaspătul mire şi-a testat curajul în faţa soţiei şi s-a aruncat de la 7 metri, executând o săritură cu spatele şi cu o rotire, cu toate că „a simţit că-şi înghite inima“.

Mai curajoasă, Silvia Lăuneanu a primit note de 9 şi 9,5 pentru că s-a aventurat în bazin, de la 5 metri, stând în mâini. Juriul a apreciat-o pe artista De La Vegas cu atât mai mult cu cât ea nu face acrobaţii în timpul liber, ci cântă la vioară.

image

Artista Operei Naţionale Române şi cântăreaţa de jazz Ozana Barabancea a demontat miturile privind greutatea ideală a unui bun sportiv. Fosta membră a juriului de la "Te cunosc de undeva" s-a aruncat de la 10 metri şi, de fericire că a primit două note de zece, i-a sărutat pe Buzdugan şi pe ceilalţi colegi din echipă.

image

Cu ceva mai multă experienţă, Andreea Popescu, fosta iubită a lui Mihai Bendeac care a concurat la "România Dansează", s-a mobilizat în momentele de stres şi a primit trei note de 9,5 dar s-a calificat la limită în finală, după ce a trecut de baraj.

Piticu’ de la trupa Simplu a devenit favoritul juriului şi al publicului, după ce a efectuat o săritură "excelentă" de la 10 metri. Ca să-şi ia revanşa că un dansator de freestyle performează atât de bine, olimpicul Cătălin Preda a schiţat câteva mişcări de street dance, în aplauzele publicului.

image

Mai în glumă, mai în serios, cântăreţul de muzică de petrecere Jean de la Craiova a încercat să-şi pună în valoare aptitudinile sportive, însă nu i-a impresionat pe cei trei membri ai juriului, dar nici pe observatorii din public. "Cam toţi rămânem cu sechele după ce plecăm de aici", a recunoscut muzicianul care a părăsit competiţia.

Ultimul, dar nu cel din urmă, stripperul Cornel Păsat a sărit de la 10 metri, după ce soţia sa gimnastă a făcut un test de la 3 metri. La final, entertainerul a tras concluzia. „Nu contează cine câştigă acest concurs, contează să promovăm sportul şi buna dispoziţie“, a explicat Păsat.
 

TV



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite