Big 5: Primii finalişti de la „Splash! Vedete la apă“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
De la stânga la dreapta: Roxana Chiperi, Roxana Nemeş, Cosmin Seleşi, Emilia Ghinescu, Marian Drăgulescu, CRBL şi Laurette. FOTO Antena 1
De la stânga la dreapta: Roxana Chiperi, Roxana Nemeş, Cosmin Seleşi, Emilia Ghinescu, Marian Drăgulescu, CRBL şi Laurette. FOTO Antena 1

Pentru mulţi concurenţi, emisiunea de la Antena 1 nu a însemnat doar divertisment, ci şi curaj, prin depăşirea limitelor fizice şi psihice. Acesta a fost şi cazul primilor cinci care au făcut saltul în finală: CRBL, Cosmin Seleşi, Emilia Ghinescu, Sony Flame şi Marian Drăgulescu.

Musculoşi, pufoşi, haioşi, timoraţi şi cu o vastă sau nulă experienţă de înot, primii opt semifinalişti ai showului au dovedit că cele câteva săptămâni de antrenamente au fost utile pentru evoluţia lor. Sony Flame, antrenoarea Roxana Chiperi, fotomodelul Laurette, Marian Drăgulescu, prezentatorul Cosmin Seleşi, cântăreaţa de muzică populară Emilia Ghinescu, CRBL şi Roxana Nemeş s-au întrecut în sărituri testate şi (re)inventate.

Nici în această ediţie, Anda Adam nu şi-a putut lua ochii de la pătrăţelele de pe abdomenul lui Sony Flame şi, după ce tânărul a efectuat o săritură îndrăzneaţă, interpreta hitului „Amo“ şi-a scris numele pe striaţiile colegului cu care se antrenează la sala de fitness, amintindu-şi de ediţia precedentă în care a jucat X şi O.

Chiar şi un sportiv poate ezita în faţa săriturilor periculoase de la înălţime. Aşa s-a întâmplat şi în cazul Roxanei Chiperi, instructoarea de fitness care s-a aruncat în apă stând în mâini, spre admiraţia lui Daniel Buzdugan. Cu mai puţină tehnică, Laurette a sărit pentru prima oară de la 5 metri şi, în ciuda notelor de 6, a reuşit să-şi doboare un record personal.

Dacă publicul se aştepta ca Marian Drăgulescu să exceleze, puţini şi-l imaginau pe Cosmin Seleşi în ipostaza pe balerin, pe muzica din „Titanic“. Prezentatorul de la „Te cunosc de undeva“ a făcut întindere musculară şi a căzut în cap, cu doar câteva ore înainte de concurs, dar s-a comportat exemplar, reuşind să stârnească hohote de râs şi ropote de aplauze. Seleşi a sărit stând în mâini, motiv pentru care Daniel Buzdugan l-a răsplătit cu nota cea mai mare din concurs, 10.

vedete la apa antena 1

Cu încredere şi rapiditate, cântăreaţa Emilia Ghinescu a efectuat un salt înapoi din şezut, de la 7 metri, în timp ce cântăreaţa Roxana Nemeş a pierdut calificarea în finală, dar şi cererea în căsătorie a impresarului ei, Radu Groza, care a promis că-i va face propunerea în public, dacă ea va ajunge în ultima etapă a showului.

„Sunt un nebun fără dungă-n buletin“ a cântat CRBL în piesa „Toată ţara“ şi a demonstrat în semifinală, când a ales o săritură lansată cu rotaţie înapoi, care i-a asigurat cele mai bune calificative.  

TV



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite