Ce blockbustere și emisiuni pregătește Pro TV de Crăciun

0
0

De Crăciun, televiziunea aduce spiritul sărbătorii cu o serie de filme care au spart topurile de specialitate.

Filme de Crăciun Foto PRO TV! jpg

Îndrăgitul personaj Kevin McCallister se întoarce la Pro TV, după ce anul trecut seria „Singur acasă“  a fost difuzată la Antena 1. Pe 17, respectiv 24 decembrie, de la ora 20.00, telespectatorii vor putea intra în lumea magică de Crăciun cu „Singur acasă“ și „Singur acasă 2 - Pierdut în New York“. Serile de sâmbătă vor fi împlinite alături de cel mai îndrăgit copil care a făcut istorie.

Filmul PRO vine în Ajunul Crăciunului cu „Grinch, „Goana după cadou“ și „Miracolul din Strada 34“. De-a lungul întregii zile de Crăciun, copiii, mici și mari, vor putea urmări „Cățelul care a salvat Crăciunul, „Misiune de salvare“, „Aventurile lui Smallfoot“, „Crăciunul cu familia Krank“ și „Pinguinii domnului Popper“, filme care vor aduce întreaga familie în fața televizoarelor.

Sărbătorile vin la pachet cu hohote de râs, iar telespectatorii își vor putea petrece seara de 25 decembrie cu un episod special din cel mai urmărit serial românesc, „Las Fierbinți“. Cele mai îndrăgite personaje vor avea parte de aventuri uimitoare și situații neașteptate... dar specifice sărbătorilor de iarnă! În încheiere, telespectatorii vor putea urmări filmul de acțiune „Un polițist și jumătate“ și comedia „Fratele lui Moș Crăciun“.

A doua zi de Crăciun, pe PRO TV, vor rula filme precum „Blizzard și Corgi“ și „Cățeii reginei“, iar filmul de aventură „Chemarea străbunilor“ va fi difuzat în premieră și va spune povestea lui Buck, un câine iubitor, care ajunge în Alaska și este nevoit să înfrunte sălbăticia din anii 1890, trăind aventura vieții sale. Telespectatorii se vor bucura de cele mai iubite colinde interpretate de Andra. Concertul artistei, „Vis de iarnă“, va fi difuzat pe 26 decembrie.

TV


Ultimele știri
Cele mai citite