Ce au mâncat cei 18 concurenţi din „Supravieţuitorul“ pe insulele din Filipine

0
0
Concurenţii s-au descurcat cum au putut pentru a avea hrană pe insulele din Filipine FOTO Pro TV
Concurenţii s-au descurcat cum au putut pentru a avea hrană pe insulele din Filipine FOTO Pro TV

Pro TV a dezăvluit modalităţile prin care concurenţii show-ului „Supravieţuitorul“ şi-au procurat hrana pe insulele din Filipine, la începutul aventurii pentru noua emisiune a postului.

Ce au mâncat concurenţii în Filipine 

După ce au ajuns pe insulele din Filipine, unde peisajul de poveste s-a transformat rapid într-unul de coşmar, cu temperaturi greu de suportat, completate cu o umiditate în aer de aproape 100%, cei 18 concurenţi s-au mobilizat şi au trecut la partea „organizatorică“: adăpost şi hrană.  

Timp de 44 de zile, hrana a fost o problemă constantă pe insulele din Filipine. Obişnuiţi din România cu mic-dejun, prânz şi cină, concurenţilor nu le-a fost deloc uşor să se adapteze condiţiilor foarte grele din „Supravieţuitorul“

Chiar dacă mulţi dintre ei visau la ciocolată, biscuiţi sau ardei umpluţi, realitatea era alta pe insulă: dacă aveau noroc, găseau banane sau nuci de cocos. Şi, cum nu îşi permiteau luxul de a aştepta bananele să se coacă, le mâncau crude, cu seminţe. 

Nucile de cocos, la mare căutare de concurenţi FOTO Pro TV 

supravietuitorul mancare pro tv

Banane, o sursă importantă de hrană FOTO Pro TV 

supravietuitorul mancare pro tv

Premisele unui show de succes 

Pro TV a dat detalii despre viitorul show văzut din perspectiva echipei de producţie. Într-o zi călduroasă de vară, echipa de producţie „Supravieţuitorul“ se întâlnea în aeroport. Unii zâmbitori, alţii speriaţi de zborul cu avionul, însă toţi entuziasmaţi şi, în acelaşi timp, nerăbdători să înceapă filmările pentru show-ul care a revoluţionat televiziunea în întreagă lume, anunţă Pro TV  într-un comunicat.  

Trei avioane, patru autobuze şi o barcă mai târziu, ajungeau în baza lor din Filipine, cu un total de 37 de ore petrecute pe drum. Mai greu a fost cu bagajele, care cântăreau peste 2.000 de kilograme împreună. S-au cazat rapid, s-au odihnit şi au început să lucreze la cel mai tare show din lume: „Supravieţuitorul“. Două luni mai târziu, aceeaşi echipa se întorcea în România şi spunea despre experienţa „Supravieţuitorul“: „A fost cald, soare, au fost furtuni, meduze, şerpi, şopârle mici, şopârle mari, miriapode, furnici, ţânţari, am muncit mult în soare, ne-am obişnuit fără internet, dar a fost frumos, plin de energie, avem o echipă genială şi concurenţi incredibili!“. 

„Supravieţuitorul“, din toamnă la Pro TV 

Imaginează-ţi că ajungi pe o insula pustie din Filipine, unde te aşteaptă o plajă cu nisip fin, apă caldă, corali superbi cu peştişori coloraţi şi soarele te îmbie la bronzul perfect. Te simţi că într-o poveste, ca într-un vis din care nu vrei să te trezeşti niciodată. Pare a fi concediul perfect!

În „Supravieţuitorul“, însă, această insula pustie e departe de a fi un concediu, iar peisajul feeric se transformă, într-o secundă, într-un coşmar. Nisipul fin îţi arde tălpile, apa caldă şi sărată de mare îţi este şi „apă de la duş“, coralii ascund specii mortale de şerpi sau peşti, iar soarele este mult prea înăbuşitor, nu poţi respira şi nu ai unde să te ascunzi de el. 

Tu cât crezi că ai putea rezista? Crezi că ai ce trebuie să poţi trăi împreună cu 17 străini, în condiţiile de mai sus? Ai putea să îţi faci alianţe? Ai avea persoane de încredere, ai putea numi pe cineva prieten? Ai fi cel care ia deciziile sau cel care urmează hotărârile celor din jur?

În această toamnă, vei descoperi la „Supravieţuitorul“ cum s-au adaptat cei 18 concurenţi celor mai complicate condiţii pe care le-au întâlnit vreodată. 

TV


Ultimele știri
Cele mai citite

Partenerii noștri