Dragoş Bucurenci, dorit de fanii emisiunii „Supravieţuitorul“ în rolul de prezentator

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Dragoş Bucurenci poate
„conduce ostilităţile în show-ul care a revoluţionat televiziunea din întreaga
lume“ FOTO Facebook
Dragoş Bucurenci poate „conduce ostilităţile în show-ul care a revoluţionat televiziunea din întreaga lume“ FOTO Facebook

Dragoş Bucurenci este favoritul fanilor emisiunii „Survivor/ Supravieţuitorul“, care urmează să fie difuzată la Pro TV, pentru postura de prezentator, aceştia fiind de părere că ar fi potrivit în contextul emisiunii.

Dragoş Bucurenci, favoritul fanilor 

Fanii formatului „Supravieţuitorul“ vor ca Dragoş Bucurenci să fie prezentatorul viitoarei emisiuni de la Pro TV. Pe blogul dedicat emisiunii, fanii scriu că şi-au „întins antenele“ în toate direcţiile pentru a afla informaţii despre „Supravieţuitorul“, iar „sursele“ acestora indică faptul că Dragoş Bucurenci „va conduce ostilităţile în show-ul care a revoluţionat televiziunea din întreaga lume“.

Dragoş Bucurenci este activist de mediu, om de comunicare şi fost consultant politic. El a înfiinţat, în 2008, organizaţia ecologică MaiMultVerde. Înainte de MaiMultVerde, între 2004 şi 2007, el a construit, împreună cu Liviu Mihaiu, Asociaţia „Salvaţi Dunărea şi Delta“.

De-a lungul timpului, Bucurenci a prezentat şi a realizat mai multe emisiuni de televiziune: „Lecţia de Prim Ajutor“ (Pro TV), „Voluntar de profesie“ (Prima TV), „Bună ca viaţa“ (TVR 1), „România verde“, (RealitateaTV), „Linia verde“ (TVR 1), „Cultura libre“ (TVR 1), „Puncte pe arta lumii“ (TVR 1), „Dependenţe“ (TVR Cultural). În 2006, l-am susţinut pe Mircea Eliade în cadrul unui documentar realizat pentru „Mari români“ (TVR 1), iar în 2008 a prezentat, împreună cu Mihaela Rădulescu, Gala Verde la TVR 1. 

Alte nume vehiculate pentru rolul de moderator 

Totodată, tabloidul „Libertatea“ scrie că Adrian Despot, Virgil Ianţu şi Cătălin Zmărăndescu ar fi alte nume vehiculate pentru rolul de prezrntator al show-ului, însă Pro TV nu a confirmat nicio ipoteză până în acest moment. Pe de altă parte, aceste trei nume sunt scoase la iveală după ce Mihaela Rădulescu, membră a juriului Românii au talent, ar fi refuzat oferta de a prezenta „Supravieţuitorul“.

În America prezentatorul formatului este Jeff Probst, cel care a creat celebra sintagmă a emisiunii „The tribe has spoken. It's time for you to go“, inclusă în 2006 în topul celor mai bune citate din lumea televiziunii. 

„Supravieţuitorul“ se filmează în Filipine 

Show-ul „Supravieţuitorul“ trimite 18 concurenţi în Filipine pentru a se descurca cu resursele pe care le găsesc, în ceea ce Pro TV promite să fie cel mai tare show din istoria televiziunii. Pro TV le va oferi telespectatorilor un show complet, filmat integral în Filipine, care va aduce în casele tuturor românilor suspansul şi nerăbdarea de a vedea un nou episod din „Supravieţuitorul“, cel mai tare show din istoria televiziunii.

Formatul „Survivor“ este un adevărat fenomen, odată cu acesta fiind lansat genul reality show în televiziune, şi continuă să reprezinte piesa de rezistenţă în orice strategie de programare a unei staţii TV.  Pro TV a achiziţionat licenţa de producţie şi difuzare a formatului în România de la Castaway Television.

„Survivor“ este difuzat în întreaga lume, peste 50 de teritorii având licenţa pentru producţia locală a show-ului. Este unul dintre puţinele formate care reuşeşte să înregistreze rezultate de audienţă record în toate teritoriile în care este difuzat. Câştigător a şapte premii Emmy, în unele teritorii, show-ul a ajuns la sezoanele 14, 15, 16 şi chiar 30.

TVPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite