Câștigătorii America Express au gătit special pentru chef Cătălin Scărlătescu. Horia Brenciu a făcut show la degustarea de la Chefi la Cuțite

0
Publicat:

Competiția de la Chefi la Cuțite a continuat miercuri seară cu o nouă ediție spectaculoasă. De această dată, în platou au venit pentru prima dată Nelu Cortea și Cătălin Bordea, proaspăt câștigători ai competiției America Express. Horia Brenciu a dat verdictul pentru amuleta cu numărul 12.

Foto a1.ro
Foto a1.ro

Cătălin Bordea și Nelu Cortea au venit în platoul Chefi la Cuțite plini de voie bună și distracție. Gina Pistol s-a amuzat pe seama celor doi care au avut multe replici amuzante. Cei doi au pregătit un preparat care a conținut ingredientele cu care au fost porecliți de către chef Cătălin Scărlătescu în America Express.

 „Slăninuță și bănănuță”, au spus cei doi despre preparatul pe care l-au gătit pentru chef Cătălin Scărlătescu, potrivit a1.ro.

Chef Cătălin Scărlătescu a fost plăcut surprins de prezența celor doi în platou. Chef Florin Dumitrescu i-a luat imediat la întrebări legat de experiența din America Express și s-a amuzat pe seama lui Cortea.

„Am auzit că tu ești singurul concurent din istoria Asia Express/America Express care s-a întors cu mai multe kilograme decât atunci când a plecat. E adevărat?”, l-a întrebat Dumitrescu pe Cortea. 

Horia Brenciu a decis cine câștigă amuleta

Horia Brenciu și-a făcut apariția în platoul Chefi la Cuțite și a dat verdictul pentru a 12-a amuletă. Jurații l-au primit cu voie bună, dar și cu versuri celebre. 

Chef Florin Dumitrescu a câștigat prima serie de preparate a jocului de amuletă. Următoarele două serii au fost adjudecate de chef Sorin Bontea. Brenciu a spus că l-a impresionat preparatul lui Florin Dumitrescu, așa că ultima rundă a decis câștigătorul. Cel care a obținut o nouă amuletă a fost chef Sorin Bontea. Juratul s-a urcat pe scaun de bucurie. 

„Scărlătescu s-a stricat la față, efectiv și-a închis emisia în momentul ăla! Nedelea părea și el dezamăgit”, a fost replica lui chef Florin Dumitrescu.

TV



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite