Care sunt ispitele feminine de la „Insula iubirii“. Una dintre ele și-a înșelat partenerul și crede că e un atu FOTO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Noul sezon al show-ului va avea premiera pe 22 şi 23 iunie, la Antena 1, iar ispitele sunt gata să provoace cuplurile concurente.

„Insula iubirii“ aduce în prim-plan 10 ispite feminine și 10 masculine FOTO Antena 1
„Insula iubirii“ aduce în prim-plan 10 ispite feminine și 10 masculine FOTO Antena 1

Emisiunea „Insula Iubirii“ va fi difuzata în fiecare joi şi vineri, de la 20.30, pe Antena 1 și aduce în atenţia telespectatorilor 10 ispite feminine şi 10 ispite masculine, gata să demaşte cele mai ascunse trăiri ale concurenţilor. Telespectatorii vor putea cunoaşte câte nouă dintre acestea, urmând ca o ispită-surpriză să-şi facă apariţia chiar în primul episod al celui mai dur test de fidelitate.

Cinci cupluri au luat decizia vieţii lor şi au decis să se supună celui mai dur test al relaţiei, în cel de-al şaptelea sezon „Insula Iubirii“, pornind într-o călătorie unică, plină de provocări şi tentaţii. În cele două stațiuni exclusiviste din Phuket, câte 10 ispite le vor fi alături în permanenţă celor care vor trebui să decidă dacă lasă tentaţiile să le distrugă relaţia.

Oana Monea, 33 de ani, revine la „Insula Iubirii“ după ce anul trecut şi-a demonstrat din plin forţa de seducţie şi statutul de ispită irezistibilă. Puternică şi sigură pe ea, Oana este hotărâtă să demonstreze din nou că #cineiubeştenulasă.

Ispitele feminine de la „Insula iubirii“

Daria Cuflic, 25 de ani, originară din Republica Moldova, este gata să experimenteze lucruri noi. A încheiat o relaţie de trei ani pentru că ea a înşelat, aşadar, a experimentat multe în relaţiile anterioare şi consideră asta un atu în experienţa ei în emisiune.

Livia Marinescu, 31 de ani, se consideră sexy şi romantică, atunci când are cu cine. Fire amuzantă, directă şi foarte deschisă, Livia are mare încredere în ea. Prin intermediul show-ului vrea să le deschidă ochii femeilor care au bărbaţi nepotriviţi lângă ele, mai ales că ea a avut curajul să lase în urmă o căsătorie eşuată, dar care i-a adus cel mai de preţ dar, o fiică, acum în vârstă de 7 ani.

Roxana Rapailă, 25 de ani, a pornit cu inima deschisă în această experienţă şi cu dorinţa de a se dezvolta cât mai mult în plan personal. Nu i-a fost niciodată frică să ia decizii radicale, astfel că la 18 ani a plecat singură în străinătate, pentru a câştiga primii bani ca dansatoare.

Denisia Mariş, 25 de ani, deţine propriul magazin online şi este model. Nu a înşelat niciodată, iar ca ispită şi-a propus ca întâi să lege o relaţie de prietenie cu cel de lângă ea, pentru ca mai apoi să facă paşi spre el. Este atrasă de bărbaţii inteligenţi şi nu ar spune nu unei relaţii care să înceapă la „Insula Iubirii“.

Simona Alexuc, 27 de ani, consideră că relaţiile deschise sunt relaţiile ideale. Crede că cel mai dur test de fidelitate îi va oferi o experienţă pe care n-ar mai putea-o trăi niciunde altundeva şi vrea să profite din plin de ea.

Cecilia Bob, 27 de ani, instructor de pilates, videograf şi tatuator în Tenerife, pare o persoană liniştită la prima vedere, însă se dezlănţuie atunci când dansează la bară, marea ei pasiune. Provine dintr-o familie de artişti, dar nu a avut noroc cu bărbaţii.

Adriana Minea, 26 de ani, a acceptat rolul de ispită din dorinţa de a descoperi oameni noi şi de a se lăsa la rândul ei descoperită, dar şi pentru a-i demasca pe bărbaţii infideli. Adoră să seducă, să vadă reacţiile şi apoi să renunţe.

Lavinia Maris, 30 de ani, a pornit în experienţa celui mai dur test de fidelitate în primul rând ca să-şi depăşească propriile frici. A locuit mai mulţi ani în Italia, până a aflat că iubitul ei, grav bolnav, a ales să o înşele. A lăsat totul în urmă şi a plecat în Mallorca, dar nici aici nu şi-a găsit liniştea.

TVPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite