Bogdan Stelea, Ilie Dumitrescu și Ioan Andone gătesc la „Chefi la cuțite“

0
Publicat:

Noul sezon al show-ului culinar de la Antena 1 revine cu o ediție-maraton la care sunt invitați mari sportivi ai României.

Ioan Andone, la Chefi la cuțite FOTO Antena 1
Ioan Andone, la Chefi la cuțite FOTO Antena 1

Fostul baschetbalist și căpitan al naționalei de baschet Virgil Stănescu, primul român campion mondial la box profesionist Mihai Leu, multipla campioană mondială și europeană la scrimă Ana Maria Brânză, dar și legendele fotbalului Bogdan Stelea, Ilie Dumitrescu, Gică Craioveanu și Ioan Andone sunt printre cei care vor păși în platoul show-ului culinar, dornici să dea savoare competiției gastronomice cu cele mai diverse rețete, asezonate cu povești neștiute din lumea sportului și dezvăluiri impresionante despre drumul lor spre succes și viața de după performanță.

Numele grele care au adus glorie sportului românesc vor participa la jurizările pe nevăzute, trecând astfel prin experiența inedită și amuzantă de a-și vedea farfuriile analizate cu exigență de către cei trei chefi, care vor avea astfel parte de o serie de întâlniri memorabile în sezonul 12 Chefi la cuțite.

Cele 5 ediții ale premierei maraton Chefi la cuțite vor fi difuzate sâmbătă și duminică, 2 și 3 septembrie, de la 20:00, și luni, marți și miercuri, 4, 5 și 6 septembrie, de la 20:30, ulterior emisiunea având câte 4 ediții săptămânale.

Excepție vor face edițiile ce urmează imediat premierei maraton, programate sâmbătă și duminică, 9 și 10 septembrie, de la 20:00, și luni și miercuri, 11 și 13 septembrie, de la 20:30, în următoarele săptămâni show-ul culinar fiind difuzat în fiecare duminică, luni, marți și miercuri.

TVPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite