Ce sume primesc, de fapt, câștigătorii de la America Express, Survivor sau Chefi la Cuțite

0
Publicat:

„America Express”, „Survivor România” ori „Chefi la Cuțite” apar pe micile ecrane de ani buni, iar popularitatea lor nu dă semne că ar scădea curând. Click! dezvăluie câți bani câștigă marii învingători la aceste emisiuni.

Chefi la Cuțite, imagini din timpul filmărilor
Chefi la Cuțite, imagini din timpul filmărilor

„America Express”! Marele premiu al acestei emisiuni este frumoasa sumă de 30.000 de euro. Ei bine, statul intră rapid în ecuație, iar cei doi au trebuit să plătească impozitul de 16%, ce înseamnă că au rămas, de fapt, cu 25.200 de euro, potrivit fanatik.ro. 

Dan Ursa, marele învingător de la „Survivor România” a primit cecul cu fabuloasa sumă de 100.000 de euro! Ei bine, după impozitele plătite, el s-a întors în țară cu doar 84.000 de euro! Tot o sumă impresionantă, dar scăderea pare, totuși, surrinzător de mare.

Rareș Prisăcariu, ce a luat marele premiu la „Românii au Talent”, a primit un cec cu suma de 120.000 de euro scrisă pe el. Ei bine, după taxe, el a rămas în buzunar cu doar 100.800 de euro. Cea ce, sincer vorbind, rămâne complet uimitor, având în vedere că tânărul are doar 7 ani.

În final, Nina Hariton, marea câștigătoare de la „Chefi la Cuțite” a primit tot suma de 30.000 de euro. Însă, după taxe? Ei bine, doar 25.200 de euro.

Citiți întregul articol în Click!

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite