Audiţiile „X Factor“ s-au încheiat: sute de bucureşteni şi-au dorit să ajungă în faţa juriului

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Răzvan, alături de aspiranţii la titlul de „X Factor“ FOTO Antena 1
Răzvan, alături de aspiranţii la titlul de „X Factor“ FOTO Antena 1

Ultimele audiţii „X Factor“ au avut loc ieri, la Palatul Copiilor din Capitală, unde s-au strâns sute de persoane care au dorit să demonstreze că au factorul X.

Prezentatorul show-ului, Răzvan Simion, şi câştigătorul sezonului trecut, Florin Ristei, au fost cei care au prezidat ultimele audiţii.  

Caravana „X Factor“ şi-a încheiat astfel căutările începute pe 24 mai, la Craiova. În următoarea etapă, aspiranţii la marele premiu îi vor întâlni pe cei trei membri ai juriului, Delia, Horia Brenciu şi Ştefan Bănică. 

Sute de concurenţi au venit la Palatul Copiilor din Bucureşti, dornici să demonstreze că au voce, charismă şi că pot face show, dar pot transmite şi emoţie. 

De la tineri până la persoane trecute de prima tinereţe, toţi au venit entuziaşti de şansa pe care „X Factor“ o oferă. Participanţii au cântat, au dansat şi au glumit cu gazdele show-ului, toţi având un singur scop, acela de a ajunge în faţa juriului şi a convinge că merită să devină un superstar.

Căutările următorului „X Factor“ au început pe 24 mai la Craiova şi au continuat la Sibiu, Arad, Cluj, Iaşi şi Galaţi, finalizându-se la Bucureşti. 

TV



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite