Caravana „X Factor“ ajunge în Bucureşti

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Pentru a găsi românii care au factorul X, caravana „X Factor“ va ajunge în Bucureşti. Înainte de preselecţiile din Capitală, Răzvan şi Florin Ristei au făcut un popas la Galaţi, acolo unde un moment inedit le-a strânit amintiri.

Caravana „X Factor“ face mâine, 8 iunie, ultima sa oprire, în Bucureşti. Toţi cei care cred că au voce, charismă şi că pot face un show care transmite emoţie mai au o ultimă şansă pentru a dovedi acest lucru şi pentru a face primul pas pentru împlinirea unui vis.

Cei care vor reuşi să treacă mai departe de prima etapă a preselecţiilor, vor avea nu numai şansa de a câştiga marele premiu în valoare de 120.000 de euro ci şi bucuria de a cuceri scena, de a deveni celebri, de a descoperi ce înseamnă să fii superstar, iar lista rămâne deschisă.

Aşadar, duminică, 8 iunie, începând cu ora 09:00, românii sunt aşteptaţi în Bucureşti, la Palatul Copiilor, B-dul Tineretului, nr. 8-10, la audiţiile „X Factor“. Cei care nu au apucat încă să se înscrie o pot face chiar acolo.

Lozuri în plic la Galaţi

Caravana „X Factor7 a făcut zilele trecute ultima oprire în ţară, chiar acasă la câştigătorul celui de-al treilea sezon al super show-ului care va începe în toamnă la Antena 1, Florin Ristei, la Galaţi. Alături de el a fost prezentatorul talent-show-ului, Răzvan Simion, în căutarea factorului X. Sute de gălăţeni au răspuns invitaţiei şi s-au adunat încă de la primele ore ale dimineţii pentru a convinge că au ceea ce trebuie pentru câştiga marele premiul al concursului.

Răzvan nu a ratat ocazia de a imortaliza câteva momente inedite la Galaţi, printre care şi cel din fotografie.

image

Răzvan şi lozurile în plic FOTO Antena 1

Răzvan a descoperit aici celebrele lozuri în plic, care i-au trezit amintiri dragi. Gălăţenii au cântat, au dansat cu dezinvoltură, au glumit cu Răzvan şi au demonstrat că pot face show, mai ales că doi dintre câştigătorii super show-ului vin din Moldova. Galaţiul a fost penultimul oraş în care echipa Antenei 1 a căutat factorul X.

image

FOTO Antena 1

TV



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite