Au mai rămas numai opt locuri în echipele antrenorilor de la „Vocea României“: Cine a reuşit să-i convingă săptămâna aceasta VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Săptămâna viitoare, vineri, de la 20.30, are loc ultima rundă de audiţii pe nevăzute FOTO Pro TV
Săptămâna viitoare, vineri, de la 20.30, are loc ultima rundă de audiţii pe nevăzute FOTO Pro TV

Audiţiile pe nevăzute se apropie de final, în cele patru echipe mai sunt foarte puţine locuri, iar Tudor, Loredana, Smiley şi Moga devin din ce în ce mai exigenţi şi îşi doresc să meargă în etapa următoare a competiţiei cu voci extraordinare. În cea de-a şasea ediţie „Vocea României“ şi numai opt concurenţi au reuşit să impresioneze şi să întoarcă cel puţin un scaun.

Pro TV a fost vineri seară lider de audienţă pe toate segmentele de public. Pe întreaga durată de difuzare a show-ului „Vocea României“, la nivel naţional, peste 1.7 milioane de telespectatori au urmărit competiţia, iar în minutul de maximă audienţă de la 22.19, cea mai bună competiţie a vocilor a adus în faţa televizoarelor aproape 2.3 milioane de români. 

Seara a început în forţă, cu Iuliana Dobre, care a interpretat melodia Show must go on. Chiar dacă are probleme de sănătate, concurenta a cântat incredibil şi a reuşit să-i convingă pe Tudor şi Smiley că merită un loc în cea mai tare competiţie a vocilor. Cei doi antrenori au fost cuceriţi de timbrul ei vocal, dar şi de apariţie. ”Ai dat-o bine. E o surpriză. Dintr-o fiinţă aşa firavă iese o voce aşa puternică. Te-ai descurcat foarte bine.”, i-a spus Tudor, iar Iuliana a ales să meargă în echipa antrenorului.


Vocea Romaniei - sezonul 6: Iuliana Dobre - Show Must Go On pe vocearomaniei.protv.ro

Mihai Olteanu a continuat seria concurenţilor cu voci de excepţie. Concurentul a venit la audiţiile pe nevăzute pentru a o face pe mama lui mândră de el şi a cântat piesa Let her go. Timbrul său vocal deosebit, plin de sensibilitate, l-a convins pe Smiley să se întoarcă. Bucuros de alegerea făcută, antrenorul i-a spus: ”Am fost foarte atent. Tu ai timbrul foarte mişto şi ai dat exact cât trebuia să dai pe piesa asta. Nu te-ai dus mai mult decât trebuia. Bine ai venit în echipa mea!”. 


Vocea Romaniei - sezonul 6: Mihai Olteanu - Let Her Go pe vocearomaniei.protv.ro

Spectacolul a continuat cu Ion Barbu. Concurentul a cucerit-o pe Andra cu vocea sa formidabilă în sezonul cinci Românii au talent, iar acum a venit la Vocea României pentru a-i impresiona pe cei patru antrenori. Ion a cântat din spatele cortinei melodia Say something, iar Tudor, Loredana, Smiley şi Moga au încercat să-şi dea seama dacă este o voce de băiat sau de fată. Concurentul a reuşit să întoarcă toate scaunele, dar lupta nu a durat foarte mult. ”Ion, noi ne ştim de la Românii au talent. Mi-aş dori foarte tare să te am în echipă, să lucrăm aşa cum se cuvine.”, i-a spus Smiley, în echipa căruia a mers Ion, deoarece este antrenorul pe care îl simte cel mai aproape. 


Vocea Romaniei - sezonul 6: Ion Barbu - Say Something pe vocearomaniei.protv.ro

Izabellei Jakab îi era teamă să cânte în faţa publicului, dar şi-a făcut curaj şi a venit la audiţiile pe nevăzute. Cu toate că a avut emoţii, concurenta a interpretat piesa „Billionaire“ şi l-a impresionat pe Tudor cu vocea ei puternică. Antrenorul s-a întors pentru a o lua în echipa lui şi i-a spus: ”Contrastele pe care tu le-ai abordat sau pe care le-ai adâncit mi s-au părut foarte interesante. Dincolo de timbru, bine ai venit în echipa mea!”.

Georgiana Agarici e dependentă de adrenalină şi pasionată de sporturi extreme. A venit la Vocea României pentru că şi-a dorit să fie auzită şi să transmită emoţie, a cântat melodia Soon we’ll be found şi, chiar dacă a reuşit să întoarcă doar scaunul Loredanei şi al lui Moga, a declanşat o luptă incredibilă între toţi cei patru antrenori. ”Mi-a plăcut cum ai dezvoltat cântecul, ai început foarte sensibil. Mi-a plăcut cum ai atacat notele şi am simţit că transmiţi emoţie, că simţi ceea ce cânţi.”, i-a spus Loredana, în echipa căreia a ales să meargă Georgiana.


Vocea Romaniei - sezonul 6: Georgiana Agarici - Soon We'll Be Found pe vocearomaniei.protv.ro

Sportul a ajutat-o pe Miruna Vizeteu să se menţină în formă şi să devină mai competitivă, iar muzica a ajutat-o să câştige încredere în ea. În runda a şasea a audiţiilor pe nevăzute a interpretat piesa Elastic heart şi a demonstrat că are calităţi vocale incredibile. Loredana a fost impresionată de vocea caldă a Mirunei, s-a întors pentru ea şi a spus: ”Bravo, ai cântat ca un îngeraş, foarte frumos! Ai cântat o piesă foarte dificilă şi ai reuşit să-i dai tandreţe şi inocenţă, specifice anilor tăi. Am simţit că eşti un suflet foarte tânăr şi asta a dat ceva fresh acestui cântec. I-ai dat personalitatea ta. Bine ai venit în echipa mea!”.


Vocea Romaniei - sezonul 6: Miruna Vizeteu - Elastic Heart pe vocearomaniei.protv.ro

Muzica a apărut devreme în viaţa lui Florin Popa, concurentul a încercat mai multe proiecte în domeniu, însă abia acum şi-a făcut curaj să participe la Vocea României. Vineri seara a cântat piesa Love yourself, iar Smiley, Tudor şi Moga s-au întors şi au început lupta. ”Îmi place că ai sensibilitate, dar mi-aş dori să cred că ai şi o parte mai puternică în care cânţi. Mă gândesc că pe alte piese ai şi o voce mai puternică.”, i-a spus Moga, în echipa căruia Florin a decis să meargă.


Vocea Romaniei - sezonul 6: Florin Popa - Love Yourself pe vocearomaniei.protv.ro

Ana Maria Roşu s-a înscris la Vocea României pentru a vedea cum este călătoria în această competiţie şi pentru a-i cuceri pe antrenori cu vocea ei. A cântat melodia Who’s loving you, a reuşit să transmită foarte multă energie şi să întorcă toate cele patru scaune, iar Tudor, Loredana, Smiley şi Moga au dus o bătălie intensă pentru ea. ”Mi-ar plăcea foarte tare să lucrez cu tine, pentru că te văd un viitor star. Dacă reuşeşti să câştigi şi Vocea României la mine în echipă, aş fi şi mai bucuros. Dar, perspectiva mea e un pic mai lungă.”, i-a spus Moga, în echipa căruia a mers Ana Maria.

La finalul celei de-a şasea ediţii Vocea României, echipa Tudor are 13 concurenţi, echipele Loredana şi Smiley câte 12 concurenţi, iar echipa Moga 11 concurenţi. 

Săptămâna viitoare, vineri, de la 20.30, ultima rundă de audiţii pe nevăzute va aduce foarte multă emoţie, distracţie, un show de neuitat şi concurenţi cu voci formidabile, care vor lupta pentru ultimele locuri din cele patru echipe. 

TV



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite