Au început filmările pentru sezonul 3 din „Clanul“. Noi nume mari în distribuție

0
Publicat:

Povestea din serialul de la Pro TV continuă cu sezonul al treilea. Echipa a dat astăzi startul filmărilor astăzi.

Denis Hanganu, interpretul personajului Tudor Achim, din serialul Clanul FOTO Pro TV
Denis Hanganu, interpretul personajului Tudor Achim, din serialul Clanul FOTO Pro TV

Noul sezon al serialului vine cu intrigi și răsturnări de situație, iar distribuția impresionantă va fi completată de noi actori cunoscuți în industrie. Personajele vor avea parte de un parcurs neașteptat, iar multe întrebări își vor găsi răspunsuri.

E oficial: începem filmările pentru sezonul 3 din «Clanul». E un moment de bucurie în ceea ce mă privește, fiindcă realizez cât de mare e interesul românilor pentru serialul nostru. E ceea ce ne-am dorit până la urmă, să oferim celor din fața micilor ecrane un produs cinematografic de calitate sau, cum îmi place mie să spun, cel mai bun serial de acțiune românesc difuzat pe TV. Sunt convins că va fi un sezon plin de tensiune și multe răsturnări de situație, așa cum v-am obișnuit. Dacă vreți să știți mai multe lucruri și să aflați detalii de la filmări despre noul sezon, vă invit să fiți alături de mine pe rețelele sociale, unde promit că o să vă țin la curent cu chestii interesante de pe platou. Tot ce pot să mai spun este că nu veți regreta, cu siguranță, dacă veți urmări în continuare povestea personajului principal, Tudor Achim“, a spus Denis Hanganu.

Marian Olteanu FOTO Pro TV
Marian Olteanu FOTO Pro TV

Anul trecut, pe vremea asta, filmam pentru primul sezon. Nu văzusem nimic, nu știam cum o să arate, dar eram convins că o să prindă și că oamenii se vor conecta cu serialul din prima, pentru că știam cât de mult profesionalism este în spate. Așa a și fost. Acum nu-mi vine să cred că, la un an distanță, filmăm pentru sezonul trei. Și asta pentru că toată echipa a făcut o treabă extraordinară, iar cei de acasă ne-au fost alături în număr mare. E foarte multă muncă în spate, iar aprecierile lor contează foarte mult pentru noi toți. Vor fi schimbări majore pentru personajul meu, David, sunt și eu surprins pe măsură ce citesc scenariul și abia aștept să văd cum vor percepe cei de acasă tot ce se va întâmpla cu el“, a declarat Marian Olteanu.

Primele sezoane ale serialului „Clanul“ și materiale exclusive cu actorii pot fi urmărite pe Voyo.

TVPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite