Asia Argento, înlocuită în juriul show-ului X Factor Italia, după ce a fost acuzată că a abuzat sexual un adolescent FOTO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Actriţa Asia Argento (42 de ani) a fost înlocuită în juriul emisiunii „X Factor Italia“, după ce a fost acuzată că a abuzat sexual un adolescent în urmă cu cinci ani.

După ce a fost dezvăluit că actriţa de origine italiană l-a plătit pe actorul Jimmy Bennett, în vârstă de 22 de ani, cu 380.000 de dolari pentru a păstra discreţia privind o relaţie sexuală pe au avut-o în 2013, prezenţa Asiei Argento în juriul emisiunii „X Factor“ a fost pusă sub semnul întrebării, scrie Variety citat de News.ro. 

Surse au confirmat că Sky Italia şi FremantleMedia Italia au decis să o retragă pe Asia Argento din partea live a emisiunii care va începe pe 6 septembrie. 

Asia Argento va fi văzută în primele şapte ediţii ale show-ului TV, audiţiile şi stabilirea finaliştilor, care au fost deja filmate. 

Pentru partea live, ea va fi înlocuită începând cu 25 octombrie. Presa italiană spune că fostul soţ al lui Argento, starul pop italian Morgan, ar fi cel care o va înlocui.

După apariţia informaţiilor privind incidentul din 2013, Sky Italia şi FremantleMedia Italia au emis un comunicat în care au spus că în cazul în care acuzaţiile aduse Asiei Argento se dovedesc a fi adevărate, nu vor face decât să ia cunoştinţă şi să încheie colaborarea cu ea.

Asia Argento, una din primele femei care l-a acuzat pe Harvey Weinstein de hărţuire sexuală, a încheiat în secret o înţelegere de 380.000 de dolari cu Jimmy Bennett (22 de ani), un tânăr actor şi muzician rock, care a jucat rolul fiului actriţei într-un film din 2004, intitulat „The Heart is Deceitful About All Things“.

    

Tânărul susţine că actriţa l-a abuzat într-o cameră de hotel din California în 2013, pe când el avea 17 ani, iar ea avea 37, vârsta legală pentru actul sexual consimţit în California fiind de 18 ani. Potrivit acuzaţiei formulate de tânăr, actriţa le-a cerut membrilor familiei lui să plece pentru a a rămâne singur cu el, după care i-a oferit alcool. Apoi, aceasta l-a sărutat, l-a împins în pat, i-a scos pantalonii şi i-a făcut sex oral, după care au întreţinut relaţii sexuale, iar ea i-a cerut să facă mai multe fotografii. 

image

Jimmy Bennet şi Asia Argento, în 2013, în ziua abuzului sexual reclamat de tânărul actor FOTO Instagram via Daily Mail 

Actriţa italiană nu neagă faptul că i-ar fi dat bani lui Bennet, dar precizează că ar fi făcut-o cu singurul scop de a-l ajuta economic într-un moment în care avea dificultăţi financiare. 

Acuzaţiile şi înţelegerea financiară dintre cei doi sunt cuprinse în documentele întocmite de avocaţii actorilor, care au fost trimise redacţiei The News York Times printr-un e-mail criptat de către un expeditor anonim, alături de o fotografie care datează din 9 mai 2013, în care ce doi apar împreună în pat, fiind dezbrăcaţi. Ca parte a înţelegerii lor, Jimmy Bennett i-a cedat fotografia Asiei Argento. Potrivit NYT, trei persoane apropiate cazului au confirmat că documentele sunt autentice.

Asia Argento, cea care a mărturisit că a fost violată de Harvey Weinstein în 1997, pe când avea numai 22 de ani, a recunoscut că după mai multe luni de la acel episod s-a apropiat de producător şi chiar a avut relaţii sexuale consensuale. Asia Argento a precizat că schimbarea bruscă de atitudine a avut loc cu doar câteva luni înainte de lansarea filmului în care juca, „B. Monkey“, şi spune că îi era teamă că dacă îi va refuza avansurile lui Weinstein i-ar putea fi distrusă cariera. Asia Argento a mai acuzat şi doi regizori de viol şi agresiune.

TVPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite