Andreea Bălan a trișat din nou la „America Express“. Ce a făcut când credea că e oprită camera și ce consecințe vor fi VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Andreea Bălan face orice pentru a-și ușura misiunile din reality-show-ul de la Antena 1, chiar dacă acest lucru înseamnă să nu joace cinstit.

În ediția de marți seara, echipele rămase în cursă pe Drumul Aurului, în Guatemala, au avut de îndeplinit noi misiuni complicate, într-o cursă contracronometru. Pentru a ajunge printre primii și pentru a evita, astfel, cursa pentru ultima șansă, concurenții au apelat la strategii neașteptate și gesturi complet surprinzătoare.

Andreea Bălan și Andreea Antonescu, la America Express
Andreea Bălan și Andreea Antonescu, la America Express Foto Antena 1

A fost cazul Andreei Bălan, care a făcut un gest neașteptat, crezând că nu se filmează. În ediția de marți, concurenții au primit provocarea de a consuma bere din Guatemala. Proba s-a dovedit a fi destul de grea pentru Andreea Antonescu și Andreea Bălan.

Cele două au dezvăluit că nu beau alcool, motiv pentru care au încercat să le ofere localnicilor berile. "Eu una nu beau bere, nu pot să beau bere, nu-mi place", a spus Andreea Antonescu (la vremea respectivă, aceasta nu știa că e însărcinată). Însă a încercat să ducă la capăt misiunea. În schimb, Andreea Bălan a fost din nou lipsită de scrupule și a trișat, așa cum a făcut și în alte ediții ale show-ului.

Pentru a scăpa de conținutul din sticlă, Andreea Bălan a apelat la un gest neașteptat atunci când credea că e oprită camera de filmat. Mai exact, a vărsat o mare parte a alcoolului din sticlă, însă tot momentul a fost surprins de cameraman.

În ediția din această seară, Irina Fodor va anunța ce măsuri au luat producătorii emisiunii, în ce fel va fi penalizată echipa Andre și dacă cele două cântărețe riscă descalificarea din concurs pentru încălcarea repetată a regulamentului.

TV



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite