„America Express“: în arenă cu un taur. Cine a câștigat proba

0
Publicat:

Reality-show-ul de la Antena 1 a avut o ediție dedicată probelor mai puțin obișnuite, de la pactul sângelui la confruntarea cu un taur în arenă.

Probele de la „America Express“ i-au șocat pe concurenți, provocându-i să-și depășească limitele. „Acest episod este dedicat curajului. Ați demonstrat până acum că aveți curaj, dar nu este de ajuns: trecem la următorul nivel“, le-a spus Irina Fodor.

Concurenții cu un taur, în arenă
Concurenții au avut de înfruntat un taur, în arenă FOTO Antena 1

Cea dintâi misiune: toți concurenții au fost nevoiți să semneze cu sânge un pact - Pacto de Sangre - pentru a se putea înscrie la jocul de amuletă.

Primele trei echipe ajunse la Irina Fodor - Larisa și Diana, Jean și Dinu și Bordea și Cortea - au intrat în arenă cu un taur fioros și au avut de spart mai multe piñata, în timp ce animalul putea ataca în orice moment.

„America Express“: Jean și Dinu Gavril au terminat primii

Din fiecare piñata spartă cădea câte o literă, cu care concurenții au avut de scris El Dorado pe capa de toreador. Jean și Dinu au reușit să termine primii și au câștigat jocul de amuletă.

Când Jean și Dinu au terminat de scris cuvântul, Bordea și Cortea au vrut să folosească un joker cu care le-ar fi putut fura o literă, dar au renunțat la strategie, recunoscând că au luptat cot la cot.

Dădeai în ele (piñata –n.r.) ca la scuturat covoare și nu se spărgeau“, a povestit Jean Gavril. „Erau puse și mai sus decât înălțimea noastră și nu ajungeam. Ei sunt înalți, noi avem 1,5 m“, a spus și Diana Bulimar. Nelu Cortea a fost țina preferată a taurului și a reușit să scape atacului în ultimul moment.

Ne-am dorit super tare să intră la joc și acum, că l-am câștigat, ne simțim extraordinar”, a spus Dinu. „Nu ne imaginam că o să facem așa ceva, dar îl am de Dinu lângă mine și lui chiar nu îi e frică de nimic”, a adăugat fratele lui.

TV



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite