Cătălin Bordea, confesiune dureroasă la „America Express“. A fost abandonat de tatăl său într-un autobuz, la vârsta de doi ani VIDEO FOTO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Una dintre misiunile date concurenților le-a trezit acestora amintiri și emoții puternice, iar lacrimile au curs din cauza traumelor suferite.  

Ziua Morților este una dintre cele mai importante sărbători în Mexic, iar locuitorii de aici îi celebrează pe cei plecați și lucrurile pe care le-au făcut în timpul vieții. Concurenții de la „America Express“ au creat un altar pentru persoanele dragi care nu mai sunt în viață. Au rememorat evenimente importante din viața lor, impactul emoțional a fost extrem de puternic, iar concurenții nu și-au putut reține lacrimile.

Catalin Bordea America Express Foto Antena 1 jpg

Aceștia au primit fotografiile unor persoane foarte apropiate – părinți, bunici, prieteni decedați – pentru care urmau să construiască altarul. Andreea Antonescu a fost foarte afectată la vederea fotografiei tatălui său, care a murit brusc, într-o perioadă în care cei doi erau certați.

Andreea Antonescu a izbucnit în plâns imediat și a mărturisit vizibil afectată: „A fost o încărcătură foarte puternică. Faptul că eu eram certată cu el în momentul ăla e lucrul pe care îl regret cel mai tare. Atunci am învățat să zic oricui există în viața mea cât reprezintă pentru mine. De multe ori m-am întrebat: «Oare e mândru de mine?»“.

Nelu Cortea a plâns în hohote la „America Express“

Și Cătălin Bordea și-a amintit de copilăria sa când a văzut poza bunicilor care l-au crescut, după ce tatăl lui l-a abandont într-un autobuz, la doi ani.

 „Bunicii mei sunt cei mai importanți. Eu nu aș fi ajuns niciodată unde sunt fără ei. La mine, părinții au dispărut în momentul în care eu am apărut. Tatăl meu m-a lăsat pe un scaun în autobuz, a plecat și nu a mai vent niciodată. Mamaia m-a găsit în autobuz. S-a urcat patru stații mai încolo, se ducea la muncă. Îmi povestea ce șoc a avut când m-a văzut singur, pe un scaun, a înlemnit“, a dezvăluit cu lacrimi în ochi, Cătălin Bordea, al cărui bunic nu mai este în viață.

„Când mamaia ne dădea carme, tataia lua zgârciul, de fiecare dată. El mânca numai zgârciuri și ne dădea nouă toată carnea. Pentru mine, bunicul meu înseamnă acasă“, a mai spus acesta.

Și Nelu Cortea a fost foarte atașat de bunica lui, iar fotografia i-a trezit amintiri prețioase, astfel că telespectatorii l-au putut vedea într-o ipostază rară, plângând în hohote. „E bunica mea, cea care m-a crescut. Îmi făcea clătite, nu am mai putut să mănânc clătite de când a murit ea“, a spus actorul.

TV



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite