Un duet între Christina Aguilera şi holograma cântăreţei Whitney Houston a fost anulat, din cauza calităţii slabe

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Holograma cântăreţei Whitney Houston nu a impresionat
reprezentanţii familiei acesteia FOTO Colaj Adevărul
Holograma cântăreţei Whitney Houston nu a impresionat reprezentanţii familiei acesteia FOTO Colaj Adevărul

Un duet între Christina Aguilera şi holograma cântăreţei Whitney Houston, înregistrat pentru finala emisiunii „The Voice“, a fost anulat, din cauza calităţii slabe a hologramei, informează site-ul contactmusic.com, citat de News.ro.

Pat Houston, reprezentanta cântăreţei Whitney Houston, a declarat, pentru „ET Online“, că holograma are o calitate prea slabă pentru ca familia artistei să accepte să fie transmisă în emisiunea de divertisment.

„Apreciem oportunitatea ca holograma Whitney Houston să apară în emisiunea NBC «The Voice». Eram nerăbdători să oferim un duet extraordinar pentru fanii celor două artiste“, a transmis Pat Houston, joi.

„Hologramele sunt o tehnologie nouă, care are nevoie de timp pentru a ajunge la perfecţiune. Credem că un duet între artiste de un asemenea calibru trebuie să fie perfect. Moştenirea lui Whitney şi fanii ei devotaţi merită perfecţiune“, a adăugat ea.

Pat Houston a subliniat că anularea duetului a fost cauzată doar de calitatea slabă a hologramei, fără să aibă legătură cu Christina Aguilera. „După ce am vizionat cu atenţie spectacolul, am decis că holograma nu este gata să fie transmisă. O apreciem şi o respectăm pe Christina Aguilera“, a spus Pat Houston.

Reprezentanţii artistei Whitney Houston şi miliardarul grec Alki David, directorul executiv al Hologram USA şi FilmOn au încheiat un contract, anul trecut, pentru crearea hologramei cântăreţei.

Holograma ar fi trebuit să apară şi într-un turneu mondial dedicat artistei, după apariţia la „The Voice“.

Finala „The Voice“ va fi transmisă în Statele Unite ale Americii pe 23 şi 24 mai.

Whitney Houston a fost găsită fără viaţă, la vârsta de 48 de ani, într-o cameră din hotelul The Beverly Hilton, California, în anul 2012, cu o zi înainte de gala de decernare a premiilor Grammy.

Între premiile obţinute de artistă se numără: şase Grammy, două Emmy, 30 Billboard Music Awards şi 22 American Music Awards.

Whitney Houston a lansat, de-a lungul carierei sale, albume precum „Whitney Houston“ (1985), „Whitney“ (1987), „I'm Your Baby Tonight“ (1990), „My Love Is Your Love“ (1998), „Whitney - The Greatest Hits“ (2000), „Just Whitney“ (2002), „One Wish: The Holiday Album“ (2003), „The Ultimative Collection“ (2007) şi „I Look to You“ (2009).

Artista a avut apariţii şi în filme - „The Bodyguard“ (1992), „Waiting To Exhale“ (1995), „The Preacher's Wife“ (1996) şi „Cinderella“ (1997).

Dincolo de cariera de succes, Whitney Houston a avut o căsnicie turbulentă cu interpretul Bobby Brown şi a avut probleme cu consumul de droguri. 

Muzică



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite