S-au pus în vânzare abonamentele pentru B'Estfest 2014

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Publicul de la ediţia de anul trecut a festivalului B'ESTFEST FOTO Alex Bărbulescu
Publicul de la ediţia de anul trecut a festivalului B'ESTFEST FOTO Alex Bărbulescu

Astăzi, 13 noiembrie, se vor pune în vânzare abonamentele pentru B’ESTFEST Summer Camp 2014, prima ediţie a festivalului ce se va desfăşura la Palatul Mogoşoaia, după ce ultimele trei ediţii au avut loc în Tunari.

Abonamentele vor putea fi achiziţionate la preţul de 159 de lei în perioada early bird, până la confirmarea artiştilor din program. Astfel, începând de astăzi, iubitorii festivalului îşi vor putea achiziţiona de pe site-ul www.myticket.ro abonamentele pentru cea de-a opta ediţie care se desfăşura în zilele de 31 iulie, 1 şi 2 august 2014.

În perioada early bird, abonamentele vor fi disponibile la preţul de 159 de lei, urmând ca după confirmarea primelor nume din programul ediţiei 2014, preţul să crească la 189 de lei, respectiv 229 de lei în zilele de festival.

Cea de-a opta ediţie B’ESTFEST se va desfăşura într-o nouă locaţie, pe domeniul Palatului Mogoşoaia, păstrând însă acelaşi tipar inaugurat în 2011. Aşa cum ne-au obişnuit, organizatorii promit şi anul acesta multe scene, arene şi terase cu muzică live, nenumărate activităţi şi spaţii de relaxare, jocuri, ateliere de creaţie, sporturi extreme şi nelipsitul parc de distracţii.

Editia 2014 va avea loc in perioada 31 iulie, 1, 2 august, abonamentele fiind disponibile momentan exclusiv online, pe www.myticket.ro. În perioada următoare acestea vor putea fi achiziţionate şi din reţeaua magazinelor Diverta, magazinul Muzica, Librăria Mihai Eminescu şi de la casa de bilete a Sălii Palatului.

Muzică


Ultimele știri
Cele mai citite

Partenerii noștri