Eurovision 2023. Piesa României, nimicită la televiziunea norvegiană. „România e țara în care #metoo s-a dus să moară“ VIDEO

0
Publicat:

Într-un show de la televiziunea de stat din Norvegia, în care au fost analizate melodiile de anul acesta, piesa lui Theodor Andrei n-a avut nicio șansă.

În această seară începe Eurovision Song Contest 2023, cu prima semifinală, transmisă în direct la TVR 1, TVR Internaţional și TVR+, de la ora 22.00. Theodor Andrei, cântărețul care reprezintă țara noastră, cu melodia „D.G.T. (Off and On)“, va evolua în cea de-a doua semifinală, joi, când va urca pe scenă cu numărul 3.

Norvegienii au făcut multe comentarii negative despre piesa României la Eurovision 2023
Norvegienii au făcut multe comentarii negative despre piesa României la Eurovision 2023

Fanii concursului, jurnaliști, artiști, vloggeri au comentat, ca în fiecare an, piesele înscrise în concurs și țara noastră pare să nu aibă prea multe șanse la această ediție. Ultimul exemplu pe listă este show-ul „Adresse Liverpool“, de la televiziunea publică norvegiană NRK, unde România a fost pur și simplu desființată, iar invitații nu numai că au avut comentarii negative, dar s-au și amuzat copios. Aceștia au comentat show-ul din Selecția Națională (nu cel pe care Theodor Andrei îl va pune în scenă la Liverpool).

Iată ce au comentat prezentatorii și invitații emisiunii, dar și reprezentanții publicului, despre piesa României la Eurovision 2023

  • „Un aranjament foarte dezordonat, ca și cum te-ai duce în pivniță fără o lanternă. Nici nu știi unde să te uiți“.
  • „Nu are deloc carismă. Zero dinamism, zero show. E neplăcut să te uiți, chiar doare!“.
  • „Un show de striptease cu un tip îmbrăcat ca personajul Beetlejuice din film. Apoi mai sunt două doamne care arată a dansatoare de striptease. Și doi băieți care nu au fost niciodată la dans. Pur și simplu se plimbă pe scenă. Nu are sens“.
  • „La început am fost fericită, pentru că mi s-a părut că arată cool. La început vrei să stai cu el, apoi îți vine să ceri ceva de băut“.
  • „România e țara în care #metoo s-a dus să moară. Nu putem premia asta, îi dau un punct“.
  • „Eu îi dau 2 puncte. Nu vă uitați la mine și nu mă întrebați de ce sunt așa de bună. Ar fi prea dureros să-i dau un punct“.
  • „Eșuează mizerabil să fie sexy. E cea mai proastă combinație între (piesele) «Ghetto Superstar» și «Feelling Good». Eu mă simt prost. Un punct“.
  • „M-a întărâtat atât de rău… M-a înfuriat. Un punct!“.
  • „Unde i-au găsit pe oamenii aceia? Nici măcar nu pot dansa în sincron. Îngrozitor“.
Muzică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite