Dakini Festival, 4 zile şi 4 nopţi de muzică şi relaxare la malul Mării Negre: 100 de DJ, workshopuri, cursuri de yoga şi un show aviatic. Care sunt preţurile

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Dakini Festival are loc în perioada 29 iunie-3 iunie, la Tuzla
Dakini Festival are loc în perioada 29 iunie-3 iunie, la Tuzla

În perioada 29 iunie-3 iulie, pe plaja de la Tuzla, are loc Dakini Festival, cel mai mare festival necomercial din Europa de Est. Iubitorii de excursii în aer liber, workshopuri de dezvoltare personală şi tehnici diverse de meditaţie şi yoga, cei care ascultă muzică psy-trance, chillout şi micro vor avea parte de 4 zile şi 4 nopţi de distracţie şi relaxare la malul Mării Negre.

Peste 100 de DJ vin din întreaga lume să mixeze pe cele 3 scene amenajate pe plajă, satisfăcând toate gusturile celor câtorva zeci de mii de amatori de festivaluri de gen. 

  

De asemenea, în perimetrul celor 15 hectare de plajă vor avea loc workshopuri de dezvoltare personală, ateliere de pictură, un show aviatic spectaculos oferit de aeroportul Tuzla, cursuri de yoga oferite de maeştri indieni, tibetani şi peruani. 

Cele 3 scene de muzică chillout, psytrance si microhouse:

Scena Chill-out (Akasha) adună laolaltă peste 50 de artişti din 17 ţări ale lumii, între care Desert Dwellers (SUA), Solar Fields (Suedia) şi Gaudi (UK), care vor mixa, timp de 4 zile şi 4 nopţi fără oprire.  

Scena micro stage (Atlantis) ne propune nume precum Petre Inspirescu, Half Hawaii, Barac etc. 

Scena psytrance (Ishtar) ni-i aduce pe Astrix, Loud, Liquid Soul, Avalon etc. 

Line-up-ul complet AICI.

Biletul costă 355 lei pentru toate cele 4 zile şi 4 nopţi de distracţie şi poate fi achiziţionat pe dakinifestival.com/tickets. În momentul de faţă este disponibilă oferta: 3 bilete + 1 gratis. Locul de campare valabil pentru două persoane (cort/rulota) costa 65 lei. Vegetarienii si veganii se vor bucura de produse diversificate, completând gama variată de bucate tradiţionale româneşti şi internaţionale, pe scurt, la Dakini vom găsi de toate pentru toţi. Apa costa 5-6 lei, iar berea 6-7 lei. 

Pentru prima dată în România, la fel ca alte festivaluri internaţionale organizate în întreagă lume, precum „Ozora“ (Ungaria), „Shankra“ (Elveţia), „Boom Festival“ (Portugalia), Dakini Festival ne propune o experienta inedită, o adevărată evadare din agitaţia urbană.

Muzică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite