Carla's Dreams, băieţii din Moldova care doboară record după record în România: câţi oameni au ascultat melodiile „Cum ne noi“ şi „Da, mamă“ VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Artiştii din Carla's Dreams au scris şi versurile controversatei melodii „Da, mama“, cântată de Delia
Artiştii din Carla's Dreams au scris şi versurile controversatei melodii „Da, mama“, cântată de Delia

Piesa „Cum ne noi“, prima colaborare dintre Delia şi Carla’s Dreams, a stabilit un nou record, înregistrând zece milioane de vizualizari doar în prima lună de la lansare, în prezent, depăşind 21 de milioane de vizualizari.

Trupa Carla's Dreams şi Delia au lansat piesa şi videoclipul „Cum ne noi“, o melodie „aşa cum au văzut-o şi au simţit-o“, la jumătatea lunii mai. Piesa „Cum ne noi“ a fost compusă de membrii trupei Carla’s Dreams, iar producătorii sunt Play & Win. 

„Ne-am dorit de mult timp o colaborare cu Delia, nu doar pentru că este o prezenţă excepţională în muzica românească, ci şi pentru că reprezintă, atât pentru noi, cât şi pentru mulţi alţii, un standard al vocii feminine. În timp ce am lucrat împreună, lucrurile s-au legat frumos, o energie şi o chimie extraordinare. Ce să mai...Delia! Suntem mândri să vă prezentăm o piesă aşa cum am văzut-o şi am simţit-o noi“, au declarat membrii Carla’s Dreams.

„Carla’s Dreams sunt nişte artişti cu care mă înţeleg foarte bine, sunt speciali şi deosebiţi în peisajul muzical românesc. «Cum ne noi» e o piesă bună şi e scrisă chiar de către ei. Îmi place să colaborez cu ei, drept pentru care, următorul meu single e scris tot de Carla’s Dreams şi e diferit faţă de tot ce există momentan pe radio, este o piesă curajoasă. La filmări a fost amuzant, nu am simţit presiune ori stres de niciun fel“, a povestit la rândul ei Delia.

   

De asemenea, controversata piesă a Deliei, „Da, mama“, compusă de Carla’s Dreams, a depăşit zece milioane de vizualizari în mai puţin de o lună de la lansare, ceea ce reprezintă un nou record pentru o piesă din România.

Pe langa aceste doua reusite, Carla’s Dreams s-a impus în România, în 2013, datorită colaborării cu Inna pentru piesa „P.O.H.U.I.“, un hit incontestabil în România, precum şi featuring-ului cu Loredana Groza pentru „Lumea ta“. Nu în ultimul rând, vara trecută, Carla’s Dreams a mai lansat o piesa cu Inna, Antonia şi Dara, o tânără artistă din Republica Moldova – „Fie ce-o fi“.

Recent, Carla’s Dreams au susţinut o serie de concerte în România şi au fost prezenţi, alături de Delia, în deschiderea concertului pe care Robbie Williams l-a susţinut în România, pe 17 iulie, în Piaţa Constituţiei din Bucureşti.


Ştiri pe aceeaşi temă:

Cine se ascunde sub masca solistului Carla’s Dreams: „Anonimatul nu a fost o opţiune, a fost unica metodă să ne păstrăm identitatea“

 

Delia, acuzată că a plagiat „Da, mamă“. Opiniile specialiştilor muzicali: „Când adormi noaptea cu iPod-ul în urechi, dimineaţa te trezeşti mare compozitor“

 

Delia cea periculoasă: piesa „Da, mamă“, desfiinţată de specialiştii antidrog. „Îndeamnă la excese. Noi vedem zilnic efectele unui astfel de mesaj“

 

Toate glumele despre piesa „Da, mamă“: „Delia feat. Fuego - Da, mamă, am împodobit bradul beată“

 

Delia a doborât un nou record: Videoclipul piesei „Da, mamă“, peste un milion de vizualizări la doar o zi de la lansare

Muzică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite