Angela Gheorghiu şi Cezar Ouatu, despre zvonurile privind o legătură amoroasă: „Artiştii au sentimente mai puternice“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cezar Ouatu şi Angela Gheorghiu FOTO Facebook
Cezar Ouatu şi Angela Gheorghiu FOTO Facebook

Soprana Angela Gheorghiu a fost invitată joi seara la emisiunea „Sinteza zilei“ difuzată de postul Antena 3, unde a vorbit despre cariera sa, dar şi despre controversata participare a lui Cezar Ouatu la Eurovision. În a doua parte a emisiunii, contratenorul a apărut, de asemenea, ca invitat-surpriză.

 În primul rând, artista s-a arătat indignată de articolele apărute în presă şi a declarat că „jumătate din poveştile“ care se spun despre ea „sunt invenţii“.

„Nu este just ca, atunci când ai artistul în faţă, care ţi se destăinuie, să scrii altceva. Ceea ce se va scrie despre mine va fi, probabil, pe capitole. Unul este mass-media. Este atât de incredibil, cred că jumătate dintre poveştile despre mine sunt invenţii. Pe mine mă interesează interviurile pe care le dau. Acelea mă interesează, pentru că asta înseamnă o muncă. Dar nu citesc un articol despre mine. E o realitate, pentru că nu îmi face bine.“, a explicat ea. 

În ce îl priveşte pe Cezar Ouatu, soprana a declarat că  susţinerea pe care i-a arătat-o a fost una justificată, iar sensul declaraţiilor sale dinaintea participării acestuia la Eurovision, despre care s-a spus că ar fi unele mai degrabă critice, va rămâne un mister.

„Ceea ce eu am vrut să spun cu adevărat vom şti doar eu şi Cezar. În ce priveşte artistul Cezar Ouatu, la început, oamenii au un şoc – este naturală, o voce pe care şi-a descoperit-o. În primul rând, este pianist. Am fost foarte, foarte impresionată, într-o săptămână avem un concert la Moscova împreună şi toţi iubitorii de muzică aşteaptă acest concert al meu.“, a precizat ea.

Ulterior, reprezentantul României la ediţia din acest an a competiţiei Eurovision şi-a făcut apariţia în studioul emisiunii şi a ţinut să precizeze că este cât se poate mulţumit de prestaţia sa.

Sunt bucuros. Nu ştiu, se vehiculează prin presă că sunt negru de supărare. Din contră. Cred că acest concurs a fost o rampă de lansare pentru mine, pentru publicul larg. Mi-am dat seama că totul a crescut pentru mine într-o manieră excepţională“, a clarificat Cezar Ouatu.

 „Artiştii sunt implicaţi şi au sentimente mai puternice, există o afinitate mult mai mare şi ce s-a întâmplat între mine şi Angela, cred că a dat naştere multor speculaţii şi e normal. E viaţa privată. Nici nu se ştia de orientarea mea sexuală.“, a mai declarat Ouatu, discutând despre zvonurile referitoare la relaţia dintre el şi soprană.

La rândul ei, Angela Gheorghiu a spus că el îi „face curte“.

„Încearcă să îmi facă plăcere“, a adăugat ea.  

La insistenţele moderatorului, Cezar „The Voice“ a  oferit mai multe detalii despre această relaţie.

Angela este în compania multor bărbaţi superbi. Şi eu sunt în compania multor femei. Acest lucru nu împiedică să existe o afinitate – atât artistică, cât şi o relaţie frumoasă. Sper să nu pice într-o zonă bizară şi să rămână o relaţie elegantă, de calitate şi de profunzime.“, a spus el.

Ulterior, cei doi au interpretat în direct piesa „Barcarola“, oferind publicului un moment artistic de excepţie, la finalul căruia Angela Gheorghiu s-a arătat emoţionată. 

Muzică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite