Adrian Ţuţu, fost câştigător Românii au talent, îşi lansează primul album din carieră VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Adrian
Ţuţu a devenit cunoscut după participarea de la Românii au
talent, din primul sezon al emisiunii de la Pro TV
Adrian Ţuţu a devenit cunoscut după participarea de la Românii au talent, din primul sezon al emisiunii de la Pro TV

Adrian Ţuţu (23 de ani), câştigătorul primului sezon al show-ului Românii au talent, anunţă lansarea primului său album, după patru ani de aşteptare. Acesta s-a ocupat singur de producţie şi de versuri, fără a anunţa data exactă a lansării.

Veşti bune pentru toţi fanii lui Adrian Ţuţu. Câştigătorul primului sezon Românii au talent de la Pro TV a anunţat lansarea primului său album solo.

Anunţul a fost făcut pe 1 ianuarie pe contul oficial de Facebook al artistului, iar acum este confirmat şi de reprezentanţii săi: „An nou! Album nou! «ŞIATÂT»“, este mesajul lui Ţuţu însoţit de coperta viitorului material.

În această perioadă, Adrian Ţuţu se află în studioul de întregistrări de la Focşani acolo unde înregistrează ultimele detalii pentru mult aşteptatul material programat pentru 2016. Materialul se numeşte „Şi atât“ şi se anunţă a fi unul exploziv. Pentru acest material, fostul câştigător de la Românii au talent a lucrat singur, atât pe partea de producţie, cât şi pe partea de versuri.

„Dacă tot e an nou am zis să fiu şi eu nou şi să arăt pentru ce m-am pregătit în ultimii patru ani. În ultima perioadă am tot scos piese doar să mă menţin. Abia aştept să împărtăşesc cu voi piesele de pe albumul meu. #SIATAT“, ne-a declarat Adrian Ţuţu.

Până la momentul lansării oficiale a albumului, care nu are încă o dată exactă de lansare, Adrian Ţuţu le arată fanilor un intro al acestui proiect plin de surprize.

Printre piesele lansate de Adrian Ţuţu anul trecut se numara „Mai tare“, „Lasa“, „Poate“, „30 octombrie“ (piesa dedicata victimelor din clubul Colectiv) sau prima lui piesa în limba spaniolă, „Mi Hermosa“, alaturi de Dean. Pentru a fi la curent cu activitatea artistului puteţi urmări pagina de Facebook - AdrianTutuRomania.

Adrian Ţuţu a devenit cunoscut după participarea de la Românii au talent, din primul sezon al emisiunii de la Pro TV. La preselecţii a impresionat publicul şi juriul cu piesa „E evident, românii au talent“, un imn neoficial al emisiunii de la Pro TV, iar în semifinală cu „Iubiţi-vă părinţii!“, tot pe ritmuri hip-hop. În finală a cântat „Sunt român, deci pot“ şi a fost declarat câştigător. Anunţul că Adrian Ţuţu a câştigat marea finală a adus şi critici în randul publicului care a urmărit show-ul. Cei mai mulţi au fost revoltaţi că nu talentul, ci cazul a câştigat marele premiu de 120.000 de euro.

Muzică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite