Au fost puse în vânzare biletele pentru concertul lui Enrique Iglesias din România: primele 1.000 de tichete beneficiază de reducere

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Enrique Iglesias este unul dintre cei mai iubiţi artişti latino din lume, în 2015 câştigând nouă premii Billboard Latin Music FOTO Getty Images
Enrique Iglesias este unul dintre cei mai iubiţi artişti latino din lume, în 2015 câştigând nouă premii Billboard Latin Music FOTO Getty Images

Biletele pentru concertul pe care Enrique Iglesias îl va susţine în România au fost puse în vânzare, primele 1.000 de tichete beneficiind de o reducere.

Cântăreţul spaniol Enrique Iglesias (40 de ani) va concerta în România pe 12 mai, în pavilionul central al complexului Romexpo, de la ora 20.00, evenimentul făcând parte din turneul de promovare al celui mai recent album, „Sex and Love“. 

Biletele, disponibile online pe site-ul eventim.ro şi în reţeaua de magazine partenere Eventim, au fost puse în vânzare la preţurile de 299 de lei (standard/în picioare) şi 359 de lei (Fan Pit). Primele 1000 de tichete din categoria Fan Pit beneficiază de o reducere de 40 de lei. 

Enrique Iglesias, fiul cântăreţului Julio Iglesias şi al jurnalistei Isabel Preysler, este autorul unor hituri precum „Bailamos“, „Rhythm Divine“, „Be With You“, „Escape“ şi „Hero“, iar în 2015 a câştigat nouă premii Billboard Latin Music.

Din discografia sa fac parte zece titluri. Albumul de debut, care poartă numele artistului, a fost lansat în 1995, însă cel de-a cincilea disc, „Escape“, apărut în 2001, este cel mai de succes al cântăreţului latino, fiind vândut în peste zece milioane de exemplare în întreaga lume. Cel mai recent material de studio este „Sex and Love“ (2014).

Până în prezent, au fost vândute peste o sută de milioane de exemplare ale albumelor lansate de Enrique Iglesias, care a mai concertat la Bucureşti în 2002 şi a participat la petrecerea de Revelion din 2009 la Romexpo (Vanghelion).

Muzică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite