VIDEO Premiera săptămânii: Sandra Bullock şi George Clooney sunt pierduţi în spaţiu

0
0
sandra bullock george clooney gravity

Actorii Sandra Bullock şi George Clooney sunt protagoniştii filmului „Gravity 3D: Misiune în spaţiu“, regizat de Alfonso Cuaron, care are astăzi premiera în cinematografele din România.

Câştigătorii ai premiului Oscar, Sandra Bullock şi George Clooney sunt eroii filmului „Gravity 3D: Misiune în spaţiu“, un thriller palpitant care îi va teleporta pe spectatori în infinitul şi implacabilul cosmos.

Sandra Bullock joacă rolul lui Ryan Stone, un medic strălucit, care pleacă în prima sa misiune în spaţiu, împreună cu deja veteranul Matt Kowalsky (George Clooney), un astronaut cu experienţă, pregătit să predea ştafeta. O simplă misiune de rutină se transformă într-un adevărat dezastru. Nava spaţială este distrusă, iar Stone şi Kowalsky devin captivi în spaţiu.

Cei doi sunt ca şi pierduţi, fără nicio cale de comunicare cu Pământul, frica se transformă în panică, iar fiecare gură de aer consumată îi aduce cu un pas mai aproape de moarte. Singura cale de salvare este aceea de a înainta prin terifianta întindere a spaţiului.

Scenariul filmului „Gravity 3D: Misiune în spaţiu“ a fost scris de Alfonso Cuaron şi Jonas Cuaron, producătorii fiind Alfonso Cuaron şi David Heyman. Producătorii executivi sunt Chris deFaria, Nikki Penny şi Stephen Jones.

Echipa din spatele camerelor de filmat este alcătuită din: scenograful Emmanuel Lubezki, nominalizat la Oscar, designerul de producţie Andy Nicholson, directorii de montaj Alfonso Cuaron şi Mark Sanger, dar şi costumierul Jany Temime. De efectele vizuale s-a ocupat Tim Webber, nominalizat la Oscar, în timp ce muzica a fost compusă de Steven Price.

Filme


Ultimele știri
Cele mai citite