FOTO VIDEO Top 15 cei mai bine plătiţi actori de la Hollywood

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Talentul unui actor se măsoară şi după banii pe care ajunge să îi câştige la finalul filmărilor pentru o peliculă. Dar, pe lângă talentul nativ, artiştii ajung să câştige foarte bine şi din contracte de publicitate.

De la Angelina Jolie şi Brad Pitt la Daniel Radcliffe şi Kristen Stewart, cu toţii fac parte din topul celor mai bine plătiţi actori de la Hollywood întocmit de „The Hollywood Reporter“.

Angelina Jolie

După ce a intrat în atenţia cineaştilor cu rolul din filmul „Girl, Interrupted“ (1999), care i-a adus un Premiu Oscar pentru Cea mai bună actriţă în rol secundar, Angelina Jolie a reuşit să câştige sume importante de bani. De 14 ani încoace, Jolie deţine primul loc în topul celor mai bine plătiţi actori de la Hollywood, iar dacă va apărea în filmul „Salt 2“, aceasta va avea un profit de 15 milioane de euro.

Beyonce

Beyonce Knowles lucreză în parteneriat cu Pepsi încă din anul 2002, înţelegere pentru care primeşte nici mai mult nici mai puţin de 37 de milioane de euro. În 2004, aceasta a apărut alături de Britney Spears, Pink şi Enrique Iglesias într-o reclamă ce avea ca temă gladiatorii antici. Recent, cântăreaţa a fost inclusă de revista „Time“ în topul celor mai influente 100 de persoane din lume. Artista pregăteşte lansarea celui de-al cincilea album.

Brad Pitt

Recent, Brad Pitt a semnat un contrat de 2,2 milioane de euro cu marca de maşini Cadillac pentru a face publicitate doar în China. Mai mult, pentru parteneriatul cu Chanel No. 5, Pitt a primit 6 milioane de euro din cele 12 de milioane de euro stabilitate ca buget pentru campania din Statele Unite ale Americii.

Cameron Diaz

Între 2007 şi 2008, Cameron Diaz a câştigat 37 de milioane de euro, pentru rolul din filmul „What Happens in Vegas“ şi pentru cel din filmul de animaţie „Shrek“. Pentru unul dintre rolurile sale emblematice, din filmul „Bad Teacher“, Diaz a câştigat 31 de milioane de euro.

Catherine Zeta-Jones

În 2002, Catherine Zeta-Jones a acceptat ca pentru doi ani de zile să devină imaginea companiei germane de telefonie mobilă T-Mobile în schimbul sumei de 15 milioane de euro.

zeta jones

Charlize Theron

Parteneriatul dintre actriţa şi fotomodelul american Charlize Theron şi Dior, în valoare de 3,7 milioane de dolari pe an, a început în anul 2004 şi durează până în prezent.

Daniel Radcliffe

Rolul vrăjitorului Harry Potter i-a adus lui Daniel Radcliffe, pentru fiecare parte din seria de filme, câte 15 milioane de euro.

daniel radcliffe - getty images

Denzel Washington

Pentru cel mai recent film în care a jucat, „2 Pistoale“, Denzel Washington a câştigat 15 milioane de euro. La box office, filmul a înregistrat încasări de 54 de milioane de euro. Washington a câştigat Premiul Oscar pentru Cel Mai Bun Actor în Rol Secundar pentru filmul „Glory“ (1989) şi premiul pentru Cel Mai Bun Actor pentru rolul din „Training Day“ (2001).

George Clooney

Afacerea lui George Clooney cu Nespresso, companie care produce aparate de cafea, i-a adus actorului un câştig de 30 de milioane de euro. Reclame în care acesta apărea au fost distribuite în întreaga lume.

Kristen Stewart

Pentru rolul Bella Swan din seria Twilight, Kristen Stewart a câştigat 15 milioane de euro.

Leonardo DiCaprio

Fiecare rol în care celebrul Leonardo DiCaprio joacă este răsplătit cu 15 milioane de euro.

great gatsby dicaprio

Robert Downey Jr.

Robert Downey Jr. rămâne unul dintre cei mai bine plătiţi actori de la Hollywood, iar ultima interpretare a magnatului Tony Stark din franciza „Iron Man“ i-a adus un câştig de 40 de milioane de euro. De asemenea, succesul comercial al parteneriatului cu compania taiwaneză de telefoane mobile HTC i-a adus un bonus de 9 milioane de euro.

Robert Pattison

Robert Pattison a primit din partea Dior, pentru ultima reclamă a gamei Dior Homme şi pentru a fi imaginea firmei pentru următorii trei ani, aproximativ 10 milioane de euro.

Sylvester Stallone

La trei decenii după ce succesul filmului „Rocky“, Sylvester Stallone a dat lovitura cu filmul „The Expendables“ pentru care a câştigat 11 milioane de euro.

Will Smith

Pentru pelicula „After Earth“, în care a jucat alături de fiul său, Jaden, Will Smith a câştigat 15 milioane de euro.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite