VIDEO Ana Ularu, alături de Jennifer Lawrence şi Bradley Cooper, în primul trailer al dramei „Serena“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Chimia incredibilă dintre actorii Jennifer Lawrence şi Bradley Cooper este demonstrată o dată în plus în primul trailer al dramei „Serena“, în care apare şi actriţa română Ana Ularu.

Având la bază romanul omonim semnat de Ron Rash, „Serena“ spune povestea lui George Pemberton (Bradley Cooper) şi a soţiei sale, Serena Pemberton (Jennifer Lawrence), care călătoresc din Boston în munţii din Carolina de Nord, unde întemeiază un imperiu al cherestelei, în 1929.

Serena se dovedeşte rapid a fi egală oricărui bărbat: supraveghează echipele de lucru, vânează şerpi cu clopoţei şi salvează un om din sălbăticie. Serena şi George Pemberton îşi guvernează domeniul cu stricteţe şi înlătură pe oricine îndrăzneşte să stea în calea ambiţiilor lor. Perechea pasională deţine  putere şi influenţă, dar lucrurile se zdruncină puternic în momentul în care Serena află trecutul soţului ei şi se luptă cu propria neputinţă de a avea copii. George are un copil cu Rachel Herman (Ana Ularu), iar când în mintea Serenei încolţeşte ideea că el îşi protejează familia nelegitimă, aceasta vrea să o ucidă pe cealaltă femeie din viaţa lui George.

După succesul dobândit cu dramele „Silver Linings Playbook/ Scenariu pentru happy-end“ – pentru care Lawrence a fost recompensată cu Oscarul la categoria Cea mai bună actriţă în rol principal – şi „American Hustle/ Ţeapă în stil american“ – care a avut zece nominalizări la Oscar –, Jennifer Lawrence şi Bradley Cooper fac din nou echipă pe marele ecran. 

   

   

În trailer, personajele celor doi se întâlnesc, se îndrăgostesc şi încep să-şi clădească împreună un vis, înainte ca o serie de evenimente dramatice să modifice drastic tonul poveştii lor de dragoste. Imperiul se clatină, iar relaţia perfectă a celor doi se destramă în momentul în care apare Rachel Herman (Ana Ularu), femeia cu care George are un copil.

„Am avut foarte multe scene cu Bradley Cooper. Filmul se va lansa în curând şi este regizat de Susanne Bier, pe care eu o iubesc. Am avut şansa de a juca alături de staruri hollywoodiene constant prezente în conştiinţa noastră. În film sunt rivala lui Jennifer Lawrence, eu reprezint trecutul. Este povestea unui moştenitor al unui imperiu al cherestelei în anii '30, care înainte de a se căsători cu o femeie foarte puternică şi viciată, care este personajul pe care îl joacă Lawrence şi personajul titular, are un copil cu unda dintre servitoarele lui, cu Rachel pe care o joc eu. Se pare că această familie ilicită o deranjează foarte tare pe Serena care încearcă să elimine pericolul. Filmul este foarte frumos şi foarte bine făcut“, a povestit actriţa Ana Ularu, în cadrul unei emisiuni Adebvărul Live. 

„Serena“, care poartă semnătura regizoarei Susanne Bier, recompensată cu Oscarul pentru filmul străin „In A Better World“, va avea premiera în cinematografele din România pe 24 octombrie. 

Filme



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite