Un film despre viaţa actriţei Brittany Murphy va fi lansat în această toamnă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Lungmetrajul „The Brittany Murphy Story“ va umări viaţa actriţei, începând cu anii 90 şi până la moartea sa, în 2009 FOTO AFP
Lungmetrajul „The Brittany Murphy Story“ va umări viaţa actriţei, începând cu anii 90 şi până la moartea sa, în 2009 FOTO AFP

Un film biografic despre actriţa Brittany Murphy, decedată în 2009, va fi lansat pe micile ecrane din Statele Unite ale Americii pe 6 septembrie, scrie contactmusic.com.

Pelicula „The Brittany Muprhy Story“ este primul lungmetraj ce va încerca să reproducă viaţa actriţei şi eforturile mamei sale, de la sfârşitul anilor '80 şi începutul anilor '90, de-a o transforma într-un star. Filmul va vorbi şi despre moartea celebrei artiste, în 2009.

Rolul flui Murphy va fi jucat de Amanda Fuller, iar actriţa Sherilyn Fenn, cunoscută pentru rolul din „Twin Peaks“ o va interpreta pe mama lui Brittany Murphy, Sharon.

Moartea lui Brittany Murphy a fost considerată un accident cauzat de multiplele abuzuri de narcotice ale actriţei, care suferea de pneumonie şi anemie. Soţul său, Simon Monjack, a murit în acelaşi fel cinci luni mai târziu, fapt ce a ridicat suspiciuni. Cauza morţii fostei vedete a fost pusă la îndoială, anul trecut, după ce un nou raport toxicologic arăta că aceasta a fost, de fapt, otrăvită.

Brittany Murphy s-a născut în Atlanta, pe 10 noiembrie 1977, şi a crescut în New Jersey. Împreună cu mama sa s-a mutat la Los Angeles, la începutul anilor 1990, în speranţa că va deveni o actriţă de succes.

Şi-a făcut debutul în comedia „Liceenele din Beverly Hills/Clueless“ (1995), alături de Alicia Silverstone. Murphy a continuat cu roluri de televiziune şi a apărut în două filme în 1999 - „Frumuseţe mortală/ Drop Dead Gorgeous“ şi „Tinereţe furată/Girl, Interrupted“, pentru care Angelina Jolie a primit un premiu Oscar. Brittany Murphy a lucrat alături de Michael Douglas în thrillerul "Nicio vorbă/ Don't Say a Word" (2001) şi de Eminem, în „8 Mile“ (2002).

În 2003, Murphy a jucat alături de Ashton Kutcher în comedia romantică „Tineri însurăţei/ Just Married“ şi de Dakota Fanning, în „Fete de bani gata/ Uptown Girls“. Însă filmele nu au avut mari încasări şi nici nu au fost foarte apreciate de critici. Ultimul său rol notabil a fost cel din "Sin City" (2005).

Murphy s-a bucurat de mai mult succes în televiziune şi şi-a împrumutat vocea unor personaje animate, precum cel al Luannei Platter din serialul „King of the Hill“. Totodată, ea a asigurat vocea unuia dintre pinguinii din filmul de succes „Happy Feet“ (2006).

Filme



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite