Serialul american de televiziune „Supergirl”, din 3 ianuarie 2024, de la 16:50. Warner TV îl difuzează pe tv în România

0
Publicat:

Serialul american de televiziune „Supergirl”, creat de Ali Adler, Greg Berlanti și Andrew Kreisberg, va avea premiera la Warner TV pe 3 ianuarie 2024, la 16:50

„Supergirl” o are în rol principal pe Melissa Benoist Sursa foto Warner TV
„Supergirl” o are în rol principal pe Melissa Benoist Sursa foto Warner TV

„Supergirl” o are în rol principal pe Melissa Benoist

Bazat pe personajul DC Comics cu același nume, serialul a fost lansat în 2015 și are șase sezoane. Pe parcursul a 126 de episoade sunt prezentate aventurile ei în lupta pentru a proteja planeta adoptivă. Warner TV va difuza, de luni până vineri, câte două episoade, de la ora 16:50.

„Supergirl” o are în rol principal pe Melissa Benoist. Ea este Kara Zor-El, supereroină verișoara lui Superman și unul dintre ultimii supraviețuitori de pe planeta Krypton. Kara Zor-El avea 12 ani când a fost alungată de pe Krypton. Ea a fost crescută, pe Pământ de familia Danvers și, la 24 de ani, trebuie să învețe să își accepte puterile.

Este ajutată de sora ei adoptivă Alex Danvers, de marțianul J'onn J'onzz, de prietenul vărului ei, James Olsen, și de geniul în tehnologie Winn Schott.Inițial, Kara este forțată să își dezvăluie puterile și devine protectoarea National City.

Ea și aliații ei se confruntă cu problemele dintre oameni și comunitatea extraterestră și investighează organizația Project Cadmus, condusă de mama lui Lex Luthor. Nu lipsesc nici complicațiile de natură romantică, în timp ce ea luptă pentru drepturile civile și politice ale extratereștrilor, dar și cu o nouă amenințare, Leviathan, și, în final, își găsește tatăl în dimensiunea paralelă Phantom Zone.

Din distribuție fac parte Chyler Leigh, David Harewood, Katie McGrath, Mehcad Brooks și Jeremy Jordan.

„Supergirl” a fost ales serialul preferat la People’s Choice Awards 2016, după ce cu un an înainte a fost premiat la Critics Choice Television Awards.

FilmePartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite