Keanu Reeves, cuvinte frumoase despre Ana Ularu, iubita sa în filmul „Siberia“. Regizorul: „A lucra cu ea e o experienţă de vis“ VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Actriţa Ana Ularu a fost lăudată de actorul american Keanu Reeves şi de regizorul american Matthew Ross pentru interpretarea din thrillerul „Siberia“, care va avea premiera în SUA pe 13 iulie. A fost făcută publică şi o secvenţă în care starul american şi actriţa româncă apar în ipostaze intime, cei doi formând un cuplu în film.

Keanu Reeves (53 de ani) a vorbit în termeni laudativi despre partenera sa din filmul „Siberia“, actriţa Ana Ularu (32 de ani). „Este atât de curajoasă, inima ei, spiritul şi meşteşugul ei, în sine – este o actriţă cu foarte multă experienţă“, a declarat actorul american.

Şi românca s-a declarat impresionată de Revees, cunoscut de altfel ca fiind unul dintre cei mai modeşti oameni de la Hollywood, dar şi un profesionist desăvârşit. Ana Ularu l-a descris drept „un tip înspăimântător de inteligent, absolut minunat, extraordinar şi un partener ideal“.

Interpretarea Anei a fost apreciată şi de regizorul filmului, Matthew Ross, care a declarat: „Ana a adus acestui proiect o pasiune şi o energie absolută şi foarte puternică. A lucra cu ea este o experienţă de vis.“

„Nu poţi juca acest rol decât dacă ai un caracter foarte puternic, iar Ana este o forţă. I-a dat personajului său exact ce speram“, a adăugat şi Gabriela Bacher, unul dintre producătorii filmului.

SIBERIA - Clip 1: "Squinting" - Keanu Reeves & Ana Ularu from LolaFilm on Vimeo.

Ana Ularu şi Keanu Reeves interpretează personajele principale din „Siberia“, thrillerul despre un comerciant american de diamante (Reeves) şi femeia pe care o iubeşte (Ularu), prinşi în jocul mortal dintre un cumpărător de diamante şi serviciul federal de informaţii. Siberia îl urmăreşte pe Lucas, care călătoreşte la St. Petersburg pentru vânzarea unor diamante albastre rare, de origine îndoielnică. Afacerea începe să se prăbuşească, iar Lucas pleacă în Siberia în căutarea partenerului său, dispărut în mod inexplicabil. Aici se îndrăgosteşte brusc de Katya (Ana Ularu), proprietara unei cafenele. Pasiunea şi iubirea dintre ei devin din ce în ce mai intense, pe măsură ce lucrurile din lumea înşelătoare a comerţului cu diamante se complică. Lucas şi Katya caută cu disperare o cale de scăpare dintr-o lume fără ieşire.   

Producţia canadiano-americană-germană regizată de Matthew Ross va avea premiera internaţională pe 13 iulie, la New York. Pe lângă trailerul filmului, a fost făcut publică o scenă în care protagoniştii sunt surprinşi într-un moment de tandreţe. Mai mult, secvenţa reprezintă şi momentul în care personajul Anei Ularu începe să bănuiască faptul că Lucas are probleme.

Alături de Keanu Reeves (celebru pentru franciza „John Wick“ şi trilogia „The Matrix“) şi Ana Ularu (care a apărut în numeroase producţii străine, printre care „Inferno“, serialul NBC „Emerald City“, „Serena“), din distribuţia „Siberia“ fac parte şi Pasha D. Lychnikoff („Shameless“, „Ray Donovan“, „The Big Bang Theory“), Dmitry Chepovetsky, James Gracie, Eugene Lipinski, Rafael Petardi, Veronica Ferres şi Molly Ringwald („King Cobra“, „Riverdale“, serialul Netflix „The Kissing Booth“). Filmările pentru Siberia au avut loc în Winnipeg, Canada şi în Sankt Petersburg, Rusia.

Filme


Ultimele știri
Cele mai citite

Partenerii noștri