Cum îl descrie Ana Ularu pe Keanu Reeves: Am fost avertizată de la început că e un tip înspăimântător de deştept. Au apărut şi primele imagini de la filmări

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Actriţa Ana Ularu (32 de ani) a vorbit despre colaborarea cu actorul american Keanu Reeves (53 de ani), alături de care joacă în thrillerul romantic „Siberia“ ce va avea premiera în acest an.

Keanu Reeves este cunoscut pentru rolurile sale, dar şi pentru stilul de viaţă modest şi actele caritabile pe care le face, iar aceste lucruri au fost remarcate şi de Ana Ularu, care îi este parteneră în cel mai nou film.

Într-un interviu pentru „Formula AS“, citat de Click!, actriţa a avut numai cuvinte de laudă la adresa starului: „Keanu e un exemplu foarte concludent de om care a rămas absolut normal pentru că aşa a vrut, să poată să se ducă oricând să-şi ia un Snikers de la supermarket. Dar Keanu e un tip înspăimântător de inteligent. Am fost avertizată de la început, vezi că e unul din cei mai deştepţi oameni pe care ai să-i cunoşti. Am stat luni de zile în preajma lui şi e un om absolut minunat, prin tot ceea ce e, prin felul în care gândeşte, prin umorul pe care îl are. E foarte pregătit pe platou şi are o stabilitate care vine din faptul că ştie cine e, că nu s-a pierdut.“

Odată cu filmul „Siberia“, regizat de Matthew Ross, românca îşi îmbogăţeşte cariera un nou rol la Hollywood. Ana Ularu interpretează rolul iubitei personajului jucat de Reeves. „Siberia“ îl prezintă pe Lucas (Reeves), un comerciant american de diamante care, odată ce partenerul său dispare în mod inexplicabil, porneşte pe urmele acestuia, în Rusia, având drept paravan vânzarea unor diamante rare, de origine îndoielnică. Ajuns în Rusia, Lucas începe o relaţie amoroasă obsesivă cu Katya (Ana Ularu), proprietara unei cafenele. Pe măsură ce pasiunea dintre cei doi sporeşte, se complică lucrurile şi în lumea înşelătoare a comerţului de diamante. 

Totodată, Ana Ularu este entuziasmată de premiera de pe 8 iunie a filmului „Charleston“, o coproducţie România-Franţa. „Charleston“ e povestea dulce-amară a unui triunghi amoros absurd, „format“ din doi bărbaţi şi femeia pe care au pierdut-o amândoi, un love story neconvenţional cu parfum  retro, un cocktail pop condimentat cu umor negru, emoţie, un soundtrack eclectic şi chiar un intermezzo dansant. Din distribuţia filmului mai fac parte Şerban Pavlu, Radu Iacoban, Ana Ciontea, Victor Rebengiuc, Dorian Boguţă, Gabriela Popescu, Adrian Titieni, Andreea Vasile, Gavril Pătru, Gheorghe Ifrim, Lucian Ifrim, Sergiu Costache, Claudiu Dumitru, Letiţia Vlădescu, Vlad Galer şi Alina Berzunţeanu.

Ana Ularu este una dintre actriţele din România care se bucură de apreciere peste hotare, reuşind în ultimii ani să-şi îmbogăţească filmografia cu producţii străine de succes. Cel mai recent, actriţa a fost lăudată pentru rolul din serialul NBC „Emerald City“, inspirat de povestea „Vrăjitorul din Oz“ şi în care o joacă pe Vrăjitoarea cea Rea din Vest.

În 2016, românca a putut fi văzută pe marile ecrane şi în „Inferno“, cel de-al treilea film din franciza „Codul lui Da Vinci“, în care rolul principal este interpretat de apreciatul actor american Tom Hanks (60 de ani).

Actriţa Ana Ularu a apărut şi în drama „Serena“ (2014), în regia câştigătoarei de Oscar Susanne Bier, unde a jucat alături de Jennifer Lawrence şi Bradley Cooper. De asemenea, Ana a jucat rolul principal în SF-ul „Index Zero“ şi a apărut în serialul „Familia Borgia“, difuzat de HBO, care l-a avut cap de afiş pe actorul Jeremy Irons.

Ana Ularu a avut unul din rolurile principale în filmul „Italiencele“ (2004), de Napoleon Helmis, şi a mai jucat în scurtmetrajul „Turkey Girl“, de Cristian Mungiu, filmul colectiv „Obiecte pierdute/ Lost and Found“, în „Hârtia va fi albastră“, de Radu Muntean, dar şi în „Tinereţe fără tinereţe“, al lui Francis Ford Coppola. Totodată, ea a primit trofeul Boccalino - premiul criticii elveţiene pentru cea mai bună actriţă, la Festivalul Internaţional de Film de la Locarno, pentru rolul din „Periferic“, de Bogdan George Apetri. De asemenea, Ana Ularu a jucat în „Sunt o babă comunistă“, de Stere Gulea, şi „O vară foarte instabilă“, de Anca Damian.

Filme



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite