Filmul „Ghostbusters: Frozen Empire", pe primul loc în box-office-ul nord-american

0
Publicat:

Comedia „Ghostbusters: Frozen Empire", produsă de Sony Pictures, a debutat pe prima poziţie în box- office-ul nord-american, cu încasări de 45,2 milioane de dolari de vineri până duminică, potrivit estimărilor firmei de specialitate Comscore, informează Xinhua, citată de Agerpres.

Filmul este un sequel la „Ghostbusters: Afterlife" (2021) şi al cincilea titlu din populara franciză paranormală.

Pelicula, a cărei regie este semnată de Gil Kenan, îi are în distribuţie pe Carrie Coon, Mckenna Grace, Finn Wolfhard şi Paul Rudd, care îşi reiau rolurile din „Ghostbusters: Afterlife".

Ghostbusters: Frozen Empire. FOTO Facebook Ghostbusters: Frozen Empire
Ghostbusters: Frozen Empire. FOTO Facebook Ghostbusters: Frozen Empire

„Dune: Part Two", încasări de 17,6 milioane de dolari

Pe locul doi se menţine epopeea ştiinţifico-fantastică Dune: Part Two", aflată în cel de-al patrulea weekend de proiecţii, cu încasări de 17,6 milioane de dolari. Până în prezent, superproducţia, în regia lui Denis Villeneuve, a avut încasări de 233 de milioane de dolari în America de Nord şi de 574 de milioane de dolari la nivel global.

Locul al treilea este deținut de „Kung Fu Panda 4", cel de-al patrulea episod din saga animată produsă de DreamWorks Animation, cu încasări de 16,8 milioane de dolari peste weekend şi un total de 133 de milioane de dolari obţinuţi în America de Nord.

Locul al patrulea revine new entry-ului horror „Immaculate", cu Sydney Sweeney în rolul principal şi încasări de 5,4 milioane de dolari.

Top 5 este completat de pelicula „Arthur the King", în care Mark Wahlberg joacă rolul unui aventurier care se împrieteneşte cu un câine vagabond, cu încasări de 4,4 milioane de dolari.

Filme



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite