Ana Ularu, apariţie sexy la premiera din New York a filmului „Siberia“. Keanu Reeves: „Momentele mele preferate au fost cele în care am lucrat cu Ana“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ana Ularu, lăudată pentru interpretarea din cel mai nou film FOTO Guliver/Getty Images
Ana Ularu, lăudată pentru interpretarea din cel mai nou film FOTO Guliver/Getty Images

Actriţa Ana Ularu (32 de ani) a avut o apariţie foarte sexy la premiera din New York a filmului „Siberia“, în care joacă alături de Keanu Reeves (53 de ani). Pe covorul roşu, starul american a lăudat-o încă o dată pe româncă, dezvăluind că momentele sale preferate de la filmări au fost cele în care a lucrat cu ea.

Actorii Ana Ularu, Veronica Ferres, Keanu Reeves, Pasha D. Lynchnikoff şi regizorul Matthew Ross au participat la premiera de la New York a thrillerului romantic „Siberia“. 

Românca a arătat impecabil pe covorul roşu, într-o ţinută sexy şi de bun gust. 

Ana Ularu, una dintre cele mai apreciate actriţe românce peste Ocean, le-a vorbit jurnaliştilor străini despre colaborarea extraordinară cu actorul american Keanu Reeves. 

actrita ana ularu la premiera din new york a filmului siberia foto guliver/getty images

„A fost unul dintre momentele în care simţi că ţi-ai înţeles personajul şi că te descurci atât de bine cu partenerul tău, pentru că simţi că există o sincronicitate şi o telepatie între voi şi totul funcţionează foarte bine“, a declarat actriţa cittaă de Libertatea

ana ularu si keanu reeves la premiera siberia foto guliver/getty images

Regizorul Matthew Ross, alături de actorii Pasha D. Lynchnikoff, Ana Ularu, Keanu Reeves şi Veronica Ferres, la premiera „Siberia“ FOTO Guliver/Getty Images

La rândul lui, Reeves şi-a declarat încă o dată admiraţia faţă de partenera sa din film, făcându-i unul dintre cele mai frumoase complimente: „Momentele mele preferate din munca la filmul «Siberia»… Aş putea spune că au fost cele în care am lucrat cu Ana Ularu, care o joacă pe Katia. Am avut o mulţime de scene extrem de intime şi încrederea pe care am avut-o unul în celălalt…şi intimitatea pe care a trebuit să o jucăm… Iar frigul, da, a ajutat la intensificarea lucrurilor, ne-a apropiat şi mai mult.“ 

În ultimele luni, cei doi au oferit presei mai multe declaraţii frumoase despre colaborarea lor, lăudându-şi reciproc caracterul uman şi profesionalismul. 

SIBERIA - Clip 1: "Squinting" - Keanu Reeves & Ana Ularu from LolaFilm on Vimeo.

Ana Ularu şi Keanu Reeves interpretează personajele principale din „Siberia“, thrillerul despre un comerciant american de diamante (Reeves) şi femeia pe care o iubeşte (Ularu), prinşi în jocul mortal dintre un cumpărător de diamante şi serviciul federal de informaţii. Siberia îl urmăreşte pe Lucas, care călătoreşte la St. Petersburg pentru vânzarea unor diamante albastre rare, de origine îndoielnică. Afacerea începe să se prăbuşească, iar Lucas pleacă în Siberia în căutarea partenerului său, dispărut în mod inexplicabil. Aici se îndrăgosteşte brusc de Katya (Ana Ularu), proprietara unei cafenele. Pasiunea şi iubirea dintre ei devin din ce în ce mai intense, pe măsură ce lucrurile din lumea înşelătoare a comerţului cu diamante se complică. Lucas şi Katya caută cu disperare o cale de scăpare dintr-o lume fără ieşire.   

Producţia canadiano-americană-germană regizată de Matthew Ross a avut premiera internaţională pe 13 iulie, la New York, iar deocamdată nu este confirmată o dată la care va rula şi în cinematografele din România. 

Ana Ularu este una dintre actriţele din România care se bucură de apreciere peste hotare, reuşind în ultimii ani să-şi îmbogăţească filmografia cu producţii străine de succes. Cel mai recent, actriţa a fost lăudată pentru rolul din serialul NBC „Emerald City“, inspirat de povestea „Vrăjitorul din Oz“ şi în care o joacă pe Vrăjitoarea cea Rea din Vest.

În 2016, românca a putut fi văzută pe marile ecrane şi în „Inferno“, cel de-al treilea film din franciza „Codul lui Da Vinci“, în care rolul principal este interpretat de apreciatul actor american Tom Hanks (60 de ani).

Actriţa Ana Ularu a apărut şi în drama „Serena“ (2014), în regia câştigătoarei de Oscar Susanne Bier, unde a jucat alături de Jennifer Lawrence şi Bradley Cooper. De asemenea, Ana a jucat rolul principal în SF-ul „Index Zero“ şi a apărut în serialul „Familia Borgia“, difuzat de HBO, care l-a avut cap de afiş pe actorul Jeremy Irons.

Ana Ularu a avut unul din rolurile principale în filmul „Italiencele“ (2004), de Napoleon Helmis, şi a mai jucat în scurtmetrajul „Turkey Girl“, de Cristian Mungiu, filmul colectiv „Obiecte pierdute/ Lost and Found“, în „Hârtia va fi albastră“, de Radu Muntean, dar şi în „Tinereţe fără tinereţe“, al lui Francis Ford Coppola. Totodată, ea a primit trofeul Boccalino - premiul criticii elveţiene pentru cea mai bună actriţă, la Festivalul Internaţional de Film de la Locarno, pentru rolul din „Periferic“, de Bogdan George Apetri. De asemenea, Ana Ularu a jucat în „Sunt o babă comunistă“, de Stere Gulea, şi „O vară foarte instabilă“, de Anca Damian.

Filme



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite