Actorul britanic Tom Holland va interpreta personajul principal în următorul film din seria „Omul Păianjen“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Tom Holland este viitorul Spider-Man FOTO Getty Images
Tom Holland este viitorul Spider-Man FOTO Getty Images

Actorul britanic Tom Holland va interpreta rolul personajului Peter Parker în următorul film din seria „Spider-Man/ Omul Păianjen“, care va fi lansat în iulie 2017, anunţă Reuters.

Tom Holland, în vârstă de 19 ani, va juca în cel mai nou film din această franciză, al căruit titlu nu a fost deocamdată ales, rolul adolescentului Peter Parker, alter ego-ul Omului Păianjen, un absolvent de liceu. Tânărul britanic va călca astfel pe urmele actorilor Toby Maguire şi Andrew Garfield, care l-au interpretat pe Omul Păinajen în cele cinci filme anterioare ale francizei.

Tom Holland este cunoscut datorită dramei „The Impossible/ Paradis spulberat“ (2012), în care a jucat rolul fiului personajului interpretat de actriţa Naomi Watts. Holland s-a făcut remarcat şi în miniseria de televiziune britanică „Wolf Hall“, unde joacă alături de actorul Demien Lewis.

Potrivit Mediafax, Tom Holland a fost ales pentru acest rol în urma unei ample campanii de căutare de tinere talente, ce s-a desfăşurat la nivel mondial.

Prima apariţie a actorului britanic în rolul Omului Păianjen va fi în lungmetrajul „Captain America: Civil War“, care va avea premiera în cinematografe în vara anului 2016.

Conform unui document publicat recent de site-ul WikiLeaks, care a intrat, săptămâna trecută, în posesia a 276.394 de fişiere private, e-mailuri şi date financiare, personajul Peter Parker trebuie să fie heterosexual şi caucazian, potrivit unui acord legal dintre Sony Pictures şi Marvel Studios. De asemenea, potrivit documentului, Spider-Man trebuie să fie de sex masculin, să nu folosească tortura, să nu ucidă în apărarea sa sau a altor personaje, să nu folosească un limbaj murdar, să nu fumeze, să nu distribuie droguri, să nu facă abuz de alcool, să nu facă sex înainte de vârsta de 16 ani, să nu facă sex cu o persoană care nu a împlinit 16 ani.

Noul film din seria „Omul Păiajen“ va fi regizat de Jon Watts şi produs de Marvel Studios în colaborare cu Sony Pictures. În urma unui acord anunţat în luna februarie, Omul Păianjen va apărea în filmele produse de Marvel, iar personajele Marvel, precum Iron Man, Thor şi Căpitanul America vor apărea în următoarele filme „Omul Păianjen“.

Omul Păianjen a fost creat de scriitorul şi scenaristul Stan Lee împreună cu graficianul Steve Ditko pentru o revistă de benzi desenate, apărută în anul 1962. Filmele din franciza „Omul Păianjen“ au generat, până în prezent, încasări de peste patru miliarde de dolari, la box-office-ul global.

Filme



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite