A fost lansat trailerul ultimei părţi din seria „Jocurile Foamei“ VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Compania de divertisment Lionsgate a lansat primul trailer oficial al filmului „The Hunger Games: Mockingjay Part 2/ Jocurile Foamei: Revolta – Partea a II-a“, care încheie saga de succes cu acelaşi nume, scrie contactmusic.com.

Primul trailer oficial al filmului „Jocurile Foamei: Revolta – Partea a II-a“ o are în centrul atenţiei pe Katniss Everdeen, interpretată de actriţa Jennifer Lawrence

Spre deosebire de celelalte filme din seria „Joucurile Foamei“, în pelicula care încheie această franciză, protagonista, Katniss Everdeen, nu mai este un erou reticent. După cum se poate observa în clipul lansat de studiourile Lionsgate, aceasta a decis ca, în cele din urmă, să conducă rebeliunea districtelor împotriva Capitoliului.

Totodată, trailerul prezintă o Katniss Everdeen altruistă, dar, în acelaşi timp, foarte îmbufnată din cauza atacurilor preşedintelui Snow, care aproape i-au ucis iubitul, Peeta, şi sora, Prim. 

Totuşi, trailerul nu are doar secvenţe de acţiune, alimentate de furia personajelor principale. Acesta debutează cu scena nunţii dintre Finnick (Sam Clafin) şi Annie (Stef Dawson) şi continuă cu o scenă tandră între Katniss şi Peeta, care demonstrează că cel din urmă a scăpat de sub vraja preşedintelui Snow.

În final, însă, totul de reduce la Capitoliu, împotriva căruia sunt îndreptate toate armele.

Regizat de Francis Lawrence şi avându-i în distrubuţie pe actorii Jennifer Lawrence, Josh Hutcherson şi Liam Hemsworth,filmul „Jocurile Foamei: Revolta – Partea a II-a“ va avea premiera în cinematografele din România pe 20 noiembrie 2015.

Filme



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite