Faceless Man din „Game of Thrones“ vine în România, la Comic Con

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Tom Wlaschiha va fi prezent doar în ultima zi a evenimentului FOTO HBO
Tom Wlaschiha va fi prezent doar în ultima zi a evenimentului FOTO HBO

Actorul german Tom Wlaschiha (43 de ani), care îl interpretează pe Jaqen H’ghar/ Faceless Man în serialul „Game of Thrones“,  va participa la de-a cincea ediţie East European Comic Con ce va avea loc în această toamnă.

Publicul a facut cunoştinţă cu Jaqen in primele două sezoane din „Game of Thrones“, când acesta s-a recomandat drept un asasin feroce originar din Lorathi, iar mai apoi, în sezoanele 5 şi 6, personajul a devenit unul cheie, dovedindu-se a fi doar una din multiplele feţe ale lui Faceless Man, care aparţine religiei lui Many-Faced God şi are abilitatea a-şi schimba înfăţişarea. 

Faceless Man are un rol foarte important în dezvoltarea şi maturizarea Aryei Stark pe care o supune unor antrenamente şi provocări extrem de dificile.

Tom Wlaschiha, care a fost confirmat de HBO şi pentru cel de-al şaptelea sezon al serialului, este de origine germană şi a plecat în SUA imediat după căderea Zidulului Berlinului pentru a urma un stagiu de teatru. Pe lângă „Game of Thrones“, Wlaschiha a mai apărut în filmul „No One Sleeps“ şi în serialul Crossing Lines.

Tom Wlaschiha, care va fi prezent doar în ultima zi a evenimentului, respectiv pe 13 noiembrie,  este cel de-al doilea invitat anunţat la East European Comic Con după actorul Craig Parker, cunoscut din trilogia premiată cu Oscar „Stăpânul Inelelor“, dar şi din popularul serial „Spartacus“. 

Biletele early bird pot fi achiziţionate în perioada 23-31 august la preţurile promoţionale de 60 de lei pentru un abonament, 20 de lei pentru ziua de vineri, 40 de lei pentru sâmbătă şi 25 de lei pentru duminică. Tichetele pot fi achiziţionate online pe site-ul eventim.ro şi în magazinele Cărtureşti, Orange Shop, Germanos, Carrefour Băneasa şi Militari, Humanitas, Vodafone şi benzinăriile OMV.

East European Comic Con, care va avea loc la Romexpo în perioada 11-13 noiembrie şi se va întinde pe o suprafaţă de 13.000 de metri pătraţi, este evenimentul preferat al tuturor celor pasionaţi de filme, seriale, benzi desenate, jocuri video şi nu numai. În afară de întâlnirile cu actori de la Hollywood, la East European Comic Con vă aşteaptă o zonă întreagă destinată jocurilor video, precum şi concursuri de cosplay pentru toţi cei care doresc să se transforme într-un personaj preferat, dar şi surprize rezervate amatorilor de Pokemon GO. Vor exista şi quiz-uri, elemente de recuzită de pe platourile de filmare, interacţiuni cu expozanţii şi cu cei mai importanţi creatori de content din mediul online.

  

ShowbizPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite