East European Comic Con, la ediţia de iarnă: un actor din „Stăpânul Inelelor“ vine să-şi sărbătorească ziua în România

0
Publicat:
Ultima actualizare:

East European Comic Con, ediţia de iarnă, propune între 11 şi 13 noiembrie o întâlnire specială pentru fani. Primul invitat confirmat de organizatori este un actor cunoscut din seria „Stăpânul Inelelor“.

Aproximativ 40.000 de vizitatori s-au bucurat de cea de-a patra ediţie East European Comic Con care s-a desfăşurat în perioada 27 - 29 mai. Momentele memorabile nu au lipsit, iar cei 6 actori invitaţi ne-au adus condus într-o călătorie fascinantă în universurile „Game of Thrones“, „Supernatural“, „Dr.Who“, „Hobbitul“, „Vampire Diaries“ şi multe altele.

Şi pentru că fanii îşi doresc ca aventură East European Comic Con să continue, în perioada 11 - 13 noiembrie, la Romexpo, va avea loc cea de-a cincea ediţie a evenimentului, de o amploare similară cu cea din primăvară şi la fel de plină de surprize şi activităţi.

Primul actor care şi-a anunţat prezenţa la ediţia de iarnă East European Comic Con este Craig Parker, binecunoscut publicului din „Stăpânul Inelelor“, acolo unde l-a interpretat pe elful Haldir. De origine neo-zeelandeza, Parker s-a mai făcut remarcat şi în serialul de mare succes „Spartacus“, unde l-a jucat pe comandantul Claudius Glaber. Actorul îi da fiinţă şi Lordului Stéphane Narcisse în serialul „Reign“ care urmăreşte povestea reginei Mary Stuart şi care a ajuns deja la cel de-al patrulea sezon.

Craig Parker a mai avut şi apariţii episodice notabile în seriale precum „Xena: Prinţesa Războinică“, „NCIS“, „NCIS: Los Angeles“ şi „Sleepy Hollow“.

Craig Parker va fi prezent la East European Comic Con pentru a-şi împărtăşi experienţele şi pentru a răspunde întrebărilor fanilor, dar şi pentru poze şi autografe numai pe data de 12 noiembrie. Mai mult decât atât, actorul îşi va sărbători ziua de naştere în România, pe această dată urmând să împlinească 46 de ani, anunţă organizatorii.

Biletele early bird pot fi achiziţionate începând de astăzi la preţurile promoţionale de 60 de lei pentru un abonament, 20 de lei pentru ziua de vineri, 40 de lei pentru sâmbătă şi 25 de lei pentru duminică până pe dată de 31 august.

Biletele se găsesc online pe www.eventim.ro şi în magazinele Cărtureşti, Orange Shop, Germanos, Carrefour Băneasa şi Militari, Humanitas, Vodafone şi benzinăriile OMV.

East European Comic Con este evenimentul preferat al tuturor celor pasionaţi de filme, seriale, benzi desenate, jocuri video şi nu numai. În afară de întâlnirile cu actori de la Hollywood, la East European Comic Con vă aşteaptă o zonă întreagă destinată jocurilor video, precum şi concursuri de cosplay pentru toţi cei care doresc să se transforme într-un personaj preferat. Vor exista şi quiz-uri, elemente de recuzită de pe platourile de filmare, interacţiuni cu expozanţii şi cu cei mai importanţi creatori de content din mediul online. 

ShowbizPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite