Cum a aflat Shakira ca Pique o înșela. Detaliul care a pus-o in gardă și l-a dat de gol pe fotbalist VIDEO

0
Publicat:

Shakira (45 de ani) și Gerard Pique (35 de ani) s-au despărțit în urmă cu jumătate de an. Motivul rupturii dintre cei doi a fost infidelitatea fostul fotbalist al Barcelonei, despre care artista mărturisește că a intuit-o după un amănunt banal.

La scurt timp de la despărțire, fostul fotbalist al Barcelonei s-a afișat cu noua sa parteneră, Clara Chia Marti și tot de atunci, cântăreața din Columbia îi plătește constant polițe lui Gerard Pique.

Una dintre ele este noua piesă a artistei (a treia melodie cu această temă), ale cărei versuri îl atacă direct pe Pique și pe iubita lui.  

 „Eu fac cât două de 22. Ai schimbat un Rolex cu un Casio„

De data aceasta, mesajul este mult mai dur decât atacurile subtile precedente. Iată câteva versuri din melodia BZRP pe care Shakira o cântă alături de rapperul Bizarrap:

Nu mă întorc la tine” / ”Nici chiar dacă plângi în fața mea sau mă implori”, ”M-ai lăsat vecină cu soacra” / ”Cu presa la ușă și datoriile la Fisc”, ”Fără resentimente, dragă” / ”Îți doresc să-ți meargă bine cu presupusa mea înlocuitoare”, ”Nici măcar nu știu ce s-a întâmplat cu tine” / ”Eu fac cât două de 22”, ”Ai schimbat un Ferrari cu un Twingo” / ”Ai schimbat un Rolex cu un Casio”

Piesa a ajuns numărul 1 în lume, iar cântăreața columbiană a spus că versurile au ajutat-o să se descarce, pentru a putea trece mai repede peste despărțirea de Gerard Pique.

Pentru mine a fost un catharsis, o eliberare. Nu m-am gândit niciodată că voi ajunge direct pe locul 1, la 45 de ani, cu o melodie în limba spaniolă. Vreau să le îmbrățișez pe milioanele de femei care se ridică în fața celor care ne fac să ne simțim insignifiante. Femei care susțin ceea ce simt și gândesc și care ridică mâna atunci când nu sunt de acord cu ceva, în timp ce altele ridică din umeri”, a transmis Shakira după ce versurile au fost preluate de întreaga presă internațională.

 Borcanul cu gem, probă conjugală

Potrivit Show News Today unul dintre semnele care i-au dat de gândir Shakirei în privința infidelității acestuia a venit după ce a constatat că cineva a mâncat din borcanul ei cu gem de căpsune. 
Detaliul i-a dat de gândit pentru că  nici fostul fotbalist al Barcelonei și nici copiii nu se atingeau în mod normal de acest aliment. 

Showbiz



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite