Shakira explică de ce a compus melodia în care l-a distrus pe Gerard Pique: „Nu m-am gândit niciodată”

0
Publicat:

Shakira (45 de ani) a lansat în urmă cu 3 zile o nouă melodie în care îi atacă pe fostul ei soț Gerard Pique (35 de ani) și pe noua parteneră a acestuia, Clara Chia Marti (23 de ani).

După despărțire, Pique și Shakira își scot ochii unul altuia. Foto Getty images
După despărțire, Pique și Shakira își scot ochii unul altuia. Foto Getty images

Melodia  a ajuns numărul 1 în lume, versurile au fost preluate de întreaga presă internațională, iar Gerard Pique i-a dat un răspuns, indirect, Shakirei. Acum, cântăreața columbiană a venit cu o explicație, spunând de ce a compus această melodie.

Shakira a explicat că versurile au ajutat-o să se descarce, pentru a putea trece mai repede peste despărțirea de Gerard Pique: „Pentru mine a fost un catharsis, o eliberare. Nu m-am gândit niciodată că voi ajunge direct pe locul 1, la 45 de ani, cu o melodie în limba spaniolă.

Vreau să le îmbrățișez pe milioanele de femei care se ridică în fața celor care ne fac să ne simțim insignifiante. Femei care susțin ceea ce simt și gândesc și care ridică mâna atunci când nu sunt de acord cu ceva, în timp ce altele ridică din umeri.

Ele sunt inspirația mea. Iar această realizare nu este a mea, este a tuturor. Trebuie să ne ridicăm, nu așa cum ne spune societatea, ci în felul nostru, pentru a merge mai departe pentru copiii noștri, părinții noștri, cei care au nevoie de noi și care cred în noi", a scris Shakira, pe Instagram.

Shakira (45 de ani) și Gerard Pique (35 de ani) s-au despărțit în urmă cu aproximativ șase luni, însă cântăreața din Columbia pare că nu a trecut încă peste acest eveniment din viața sa, mai ales că la scurt timp fostul său partener și-a făcut publică noua relație.

Câteva versuri ale melodiei Shakirei

”Nici chiar dacă plângi în fața mea sau mă implori”

”M-ai lăsat vecină cu soacra”

”Cu presa la ușă și datoriile la Fisc”

”Fără resentimente, dragă”

”Îți doresc să-ți meargă bine cu presupusa mea înlocuitoare”

”Nici măcar nu știu ce s-a întâmplat cu tine”

”Eu fac cât două de 22”

”Ai schimbat un Ferrari cu un Twingo”

”Ai schimbat un Rolex cu un Casio”

Sport


Ultimele știri
Cele mai citite

Partenerii noștri