Casa Greyjoy din „Game of Thrones“ va fi reprezentată la Comic Con 2016: ce actor vine în România

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Actriţa Gemma Whelan, în rolul Yarei Greyjoy, alături de Alfie Allen, care îl interpretează pe fratele ei, Theon FOTO HBO
Actriţa Gemma Whelan, în rolul Yarei Greyjoy, alături de Alfie Allen, care îl interpretează pe fratele ei, Theon FOTO HBO

Actriţa britanică Gemma Whelan, în vârstă de 35 de ani, cunoscută pentru rolul din serialul HBO „Urzeala tronurilor/ Game of Thrones“, va fi prezentă la East European Comic Con, eveniment ce va avea loc la complexul Romexpo din Bucureşti, în perioada 27-29 mai.

Casa Lannister, reprezentată de Tywin, nu va fi singura prezentă în România: Gemma Whelan, actriţa care o interpretează pe Yara Greyjoy, va fi prezentă la Comic Con. Actriţa s-a bucurat de o mare popularitate încă de la prima apariţie în producţia HBO, unde o joacă pe fiica fidelă a lui Balon şi sora neînfricată şi îndrăzneaţă a lui Theon. Calităţile sale de războinică o recomandă ca succesoare a lui Balon pe Tronul de Sare, fiind capabilă să lupte până la capăt pentru a obţine ceea ce îşi doreşte.

Gemma Whelan a mai interpretat şi alte roluri în diverse seriale TV, printre care „Sibings“, „10 Minutes Tales“, „Uncle“, dar şi în filmul „Gulliver's Travels“, cu Jack Black şi Jason Segel în rolurile principale. Artista va fi disponibilă pentru panel-uri, poze şi autografe sâmbătă şi duminică dimineaţă.

comic con
comic con

Gemma Whelan (foto dreapta) se alătură astfel colegilor săi de platou din „Game of Thrones“,  Charles Dance (interpretul lui Tywin Lannister) şi Daniel Portman (Podrick Payne). Şi alte seriale şi filme de success vor fi prezente la East European Comic Con: „Lost“ şi „Supernatural“ vor fi reprezentate de Mark Pellegrino, „Dr. Who“ şi „Hobbitul“ de către Sylvester McCoy, iar „Vampires Diaries“ şi „Once Upon a Time“ de către David Anders

East European Comic Con este cel mai mare eveniment din estul Europei dedicat pasionaţilor de filme, seriale, benzi desenate, jocuri video şi nu numai. Şi iubitorii de jocuri se pot bucura la această ediţie de prezenţe de marcă: Riot Games vor fi prezenţi în cadrul ESL Arena cu conceptul de „League of Legends Village/ Sat League of Legends“, iar Blizzard, creatorii War of Warcraft şi Starcraft, îşi vor dezvălui cel mai recent joc, „Overwatch“. Evenimentul va găzdui şi o competiţie regională de gaming, precum şi o întreagă zonă destinată jocurilor video în care vor putea fi testate cele mai noi apariţii.

Organizatorii aşteaptă aproximativ 40.000 de vizitatori la ediţia din mai 2016, unde, pe lângă întâlniri cu actori de la Hollywood, vor avea loc, de asemenea, concursuri de cosplay pentru toţi cei care doresc să se transforme într-un personaj preferat. Vor exista şi concursuri cu întrebări, elemente de recuzită de pe platourile de filmare, interacţiuni cu expozanţii şi cu cei mai importanţi creatori de content din mediul online. Printre aceştia din urmă se numără Romercial, Dani pe Net şi Creative Monkeyz, urmând ca în perioada următoare să fie anunţate şi alte nume sonore.

Abonamentele pot fi achiziţionate din reţeaua Eventim, la preţul de 89 de lei. Mai multe detalii privind preţurile biletelor puteţi consulta pe site-ul eventim.ro. East European Comic Con se va desfăşura la Romexpo, în perioada 27-29 mai 2016, şi este organizat de Pineberry Studio şi Kickoff Events.

Showbiz



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite