Comic Con 2016: Un al doilea actor din „Game of Thrones“ vine în România

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Actorul scoţian Daniel Portman (24 de ani), care îl interpretează pe simpaticul şi bravul scutier Podrick Payne în serialul „Urzeala tronurilor/ Game of Thrones“, va fi prezent la East European Comic Con, eveniment ce va avea loc la complexul Romexpo din Bucureşti, în perioada 27-29 mai.

Daniel Portman s-a remarcat la 16 ani atunci când i-a fost atribuit primul rol însemnat, în thrillerul supranatural „Outcast“, în care l-a avut pe James Nesbitt drept partener de platou. Mai apoi, a urmat un rol scurt într-un serial scoţian, „River City“, iar la doar 19 ani a fost distribuit în producţia HBO. 

În „Game of Thrones“, Portman îl joacă pe Podrick Payne, un scutier aparent naiv şi timid, care s-a remarcat prin acţiuni surprinzătoare, de mare curaj, atât în perioada cât a fost în slujba lui Tyrion Lannister pe care chiar l-a salvat de la o tentativă de asasinat, cât şi atunci când a însoţit-o pe Brienne din Tarth în lunga şi anevoioasa căutare a Sansei Stark. Însuşi Jamie Lanister i-a încredinţat lui Brienne serviciile lui Podrick, bazându-se pe loialitatea şi dârzenia lui.

image

Daniel Portman se alătură astfel colegului său din „Game of Thrones“, Charles Dance (interpretul lui Tywin Lannister), lui Mark Pellegrino („Supernatural“ şi „Lost“), David Anders („The Vampire Diaries“ şi „Once Upon A Time“) şi Sylvester McCoy(„Hobbitul“, „Dr.Who“) la convenţia Comic Con din Bucureşti. 

East European Comic Con este cel mai mare eveniment din estul Europei dedicat pasionaţilor de filme, seriale, benzi desenate, jocuri video şi nu numai. Organizatorii aşteaptă aproximativ 40.000 de vizitatori la ediţia din mai 2016, unde, pe lângă întâlniri cu actori de la Hollywood, vor exista o competiţie regională de gaming şi o zonă destinată jocurilor video în care vor putea fi testate cele mai noi apariţii. Vor avea loc, de asemenea, concursuri de cosplay pentru toţi cei care doresc să se transforme într-un personaj preferat. Vor exista şi concursuri cu întrebări, elemente de recuzită de pe platourile de filmare, interacţiuni cu expozanţii şi cu cei mai importanţi creatori de content din mediul online. Printre aceştia din urmă se numără Romercial, Dani pe Net şi Creative Monkeyz, urmând ca în perioada următoare să fie anunţate şi alte nume sonore.

Biletele pentru fotografiile şi autografele cu Daniel Portman vor fi disponibile începând cu data de 9 mai. Totodată, perioada de pre-sale se prelungeşte, astfel că, până duminică, 8 mai, se mai pot achiziţiona bilete la preţ redus.

Abonamentele pot fi achiziţionate din reţeaua Eventim, la preţul de 89 de lei. Mai multe detalii privind preţurile biletelor puteţi consulta pe site-ul eventim.ro. East European Comic Con se va desfăşura la Romexpo, în perioada 27-29 mai 2016, şi este organizat de Pineberry Studio şi Kickoff Events.

Showbiz



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite