Mark Pellegrino, Lucifer din serialul „Supernatural“, vine în România, la East European Comic Con

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Actorul şi producătorul american Mark Ross Pellegrino (50 de ani), interpretul personajului Lucifer din serialul „Supernatural“, este unul dintre invitaţii East European Comic Con, un eveniment care va avea loc la complexul Romexpo din Bucureşti, în perioada 27 - 29 mai 2016.

Actorul, cunoscut şi pentru rolul din seria „Lost“, a mai jucat, printre altele, în seriale ca „Being Human“, „Chicago P.D.“, „Revolution“, „Dosarele X/ The X-Files“, „NYPD Blue“, „Prison Break“ şi „Anatomia lui Grey/ Grey's Anatomy“.

Pe lângă acestea, Mark Ross Pellegrino s-a bucurat de apariţii în filme consacrate, precum „Armă mortală 3/ Lethal Weapon 3“ (1992), de Richard Donner, „Marele Lebowski/ The Big Lebowski“ (1998), de Joel Coen, „Capote“ (2005), de Bennett Miller, „Numărul 23/ The Number 23“ (2007), de Joel Schumacher, şi „Hemingway şi Gellhorn/ Hemingway & Gellhorn“ (2012), de Philip Kaufman.

La ediţia din 2016 a East European Comic Con de la Bucureşti va fi prezent şi unul dintre protagoniştii celui mai popular serial al momentului, „Urzeala tronurilor/ Game of Thrones“, urmând ca numele acestuia să fie anunţat curând de organizatori.

East European Comic Con este cel mai mare eveniment din estul Europei dedicat pasionaţilor de filme, seriale, benzi desenate, jocuri video şi nu numai. Potrivit Mediafax, organizatorii aşteaptă aproximativ 40.000 de vizitatori la ediţia din mai 2016, unde, pe lângă întâlniri cu actori de la Hollywood, vor exista o competiţie regională de gaming şi o zonă destinată jocurilor video în care vor putea fi testate cele mai noi apariţii.

Vor avea loc, de asemenea, concursuri de cosplay pentru toţi cei care doresc să se transforme într-un personaj preferat. Vor exista şi concursuri cu întrebări, elemente de recuzită de pe platourile de filmare, interacţiuni cu expozanţii şi cu cei mai importanţi creatori de content din mediul online.

Abonamentele pot fi cumpărate din reţeaua Eventim, la preţul de 59 de lei, până pe 30 noiembrie.

ShowbizPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite