David Anders, din serialul „The Vampire Diaries“, vine în România, la East European Comic Con

0
Publicat:
Ultima actualizare:
David Anders este şi un cunoscut al scenei de pe Broadway
David Anders este şi un cunoscut al scenei de pe Broadway

Actorul american David Anders, cunoscut pentru rolurile din seriale de succes precum „The Vampire Diares“ şi „Supernatural“, va fi prezent în România în cadrul convenţiei East European Comic Con.

Anders i se alătura astfel lui Mark Pellegrino, celebrul actor care i-a dat naştere lui Lucifer în serialul „Supernatural“ şi care va fi prezent în România. 

David Anders este recunoscut drept un actor versatil, maestru al personajelor negative, care s-a remarcat de-a lungul timpului în rolurile lui Julian Sark din „Alias“, Adam Monroe din „Heroes“, John Gilbert din „The Vampire Diares“, Troy Cutler din „Necessary Heroes“ şi Dr. Whale din „Once Upon A Time“. Anders a mai avut apariţii episodice în seriale foarte populare, printre care amintim „CSI“, „Grey’s Anatomy“, „House“, „Arrow“, „Criminal Minds“, „24“, „Charmed“, „Warehouse 13“ şi „Stalker“.

În prezent, actorul se bucură de succes în rolul lui Blaine DeBeers în show-ul TV „iZombie“. David Anders este şi un cunoscut al scenei de pe Broadway, jucând în musical-uri de succes ca „Beautiful“, „The Diary of Anne Frank“ şi „My Fair Lady“. 

Cel mai mare eveniment din estul Europei dedicat pasionaţilor de filme, seriale, benzi desenateşi jocuri video, East European Comic Con va avea loc anul acesta la Romexpo, în perioada 27 -29 mai. 

Dacă la ediţia precedentă peste 30.000 de vizitatori au învăţat dansul Haka de la Manu Bennett, actorul din „Spartacus“ şi „Arrow“, şi au aflat care este legătura dintre T-Bag din „Prison Break“ (Robert Knepper) şi România, în 2016 organizatorii vin cu noi surprize. Astfel, chiar dacă nu au divulgat  numele invitaţilor de top, aceştia au confirmat că va exista un actor sau o actriţă din cel mai popular serial al momentului, „Urzeala tronurilor/ Game of Thrones“.

Pe lângă întâlniri cu actori de la Hollywood, vor exista o competiţie regională de gaming şi o întreagă zonă destinată jocurilor video în care vor putea fi testate cele mai noi apariţii. Vor avea loc, de asemenea, concursuri de cosplay pentru toţi cei care doresc să se transforme într-un personaj preferat, dar şi quiz-uri, elemente de recuzită de pe platourile de filmare, interacţiuni cu expozanţii şi cu cei mai importanţi creatori de content din mediul online.

Abonamentele pot fi achiziţionate din reţeaua Eventim, la preţul de 79 de lei, până în data de 29 februarie.                                                        

ShowbizPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite
{{#unless context.content.custom_fields.ads_disabled}} {{#unless context.category.custom_fields.ads_disabled}} {{#unless context.features.noads}} {{/unless}} {{/unless}} {{/unless}} {{#if context.content}} {{#unless context.features.noadsvi}} {{/unless}} {{#if (eq context.category.slug "politica") }} {{else}} {{/if}} {{/if}}