Comic Con 2016: Scoţianul Sylvester McCoy, din „Hobbitul“ şi „Doctor Who“, vine în România

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Actorul scoţian Sylvester McCoy (72 de ani), interpretul vrăjitorului Radagast din trilogia de succes „Hobbitul“, va veni anul acesta la East European Comic Con, eveniment ce va avea loc la complexul Romexpo din Bucureşti, în perioada 27-29 mai.

Sylvester McCoy este cunoscut şi pentru rolul celui de-al şaptelea doctor din serialul „Doctor Who“. Mai mult decât atât, în contextul refuzului lui Colin Baker de a reveni în scenele regenerării din episodul special „Dimensions in Time“, McCoy l-a interpretat şi pe cel de-al şaselea doctor.

Sylvester McCoy nu este străin nici de scena teatrului, unde de-a lungul timpului a avut roluri în musicalul „Robin Hood“ (Şeriful din Nottingham), „The Lion, the Witch, and the Wardrobe“ şi în „Regele Lear“, alături de Ian McKellen.

Sylvester McCoy s-a reîntâlnit cu Ian McKellen pe platourile de filmare ale trilogiei „Hobbitul“, unde l-a interpretat pe vrăijitorul extravagant Radagast, care îi ajută pe Gandalf, Bilbo şi pe pitici să scape din câteva situaţii periculoase.

image

Sylvester McCoy, alături de Sir Ian McKellen, într-o scenă din „Hobbitul“

Sylvester McCoy este cel de-al treilea actor anunţat până acum la East European Comic Con, după Mark Pellegrino („Supernatural“ şi „Lost“) şi David Anders („The Vampire Diaries“ şi „Once Upon A Time“). La ediţia din 2016 a East European Comic Con de la Bucureşti va fi prezent şi unul dintre protagoniştii celui mai popular serial al momentului, „Urzeala tronurilor/ Game of Thrones“, urmând ca numele acestuia să fie anunţat curând de organizatori.

image

Sylvester McCoy în serialul „Doctor Who“ 

East European Comic Con este cel mai mare eveniment din estul Europei dedicat pasionaţilor de filme, seriale, benzi desenate, jocuri video şi nu numai. Organizatorii aşteaptă aproximativ 40.000 de vizitatori la ediţia din mai 2016, unde, pe lângă întâlniri cu actori de la Hollywood, vor exista o competiţie regională de gaming şi o zonă destinată jocurilor video în care vor putea fi testate cele mai noi apariţii. Vor avea loc, de asemenea, concursuri de cosplay pentru toţi cei care doresc să se transforme într-un personaj preferat. Vor exista şi concursuri cu întrebări, elemente de recuzită de pe platourile de filmare, interacţiuni cu expozanţii şi cu cei mai importanţi creatori de content din mediul online.

Abonamentele pot fi achiziţionate din reţeaua Eventim, la preţul de 89 de lei. Mai multe detalii privind preţurile biletelor puteţi consulta pe site-ul eventim.ro. East European Comic Con se va desfăşura la Romexpo, în perioada 27-29 mai 2016, şi este organizat de Pineberry Studio şi Kickoff Events.

Showbiz



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite