Autosugestia are puteri nebănuite

Autosugestia are puteri nebănuite

Autosugestia presupune îmbunătăţirea stării de spirit şi vindecarea trupului prin puterea propriilor gânduri.

Terapie mai puţin cunoscută, autosugestia presupune îmbunătăţirea stării de spirit şi vindecarea trupului prin puterea propriilor gânduri. Pentru ca metoda să dea rezultate, este important să fie întrunite anumite condiţii.

Ştiri pe aceeaşi temă

Autosugestia este o tehnică psihologică, dezvoltată de psihologul şi farmacistul francez Emile Coué, la începutul secolului al XX-lea. Conform acestuia, în fiecare persoană coexistă două individualităţi diferite: una este conştientă (raţiunea), iar cealaltă este inconştientă, dotată cu o memorie care înmagazinează până şi cele mai neînsemnate evenimente din viaţa noastră. Inconştientul execută ceea ce noi îi spunem. Cum? Prin autosugestie.

Forţa imaginilor şi a cuvintelor

În timp ce unii oameni sunt mai receptivi la imagini, reuşind să se vindece doar imaginându-se în situaţia pe care şi-o doresc, alţii sunt susceptibili la anumite acţiuni. De exemplu, reuşesc să-şi revină mult mai repede după o boală după ce se comportă ca şi cum ar fi sănătoşi. Sunt însă şi cazuri când oamenii apelează la autosugestie prin intermediul cuvintelor.

Descoperă importanţa autosugestiei pe clickpentrufemei.ro

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările