Vlad Voiculescu, după ce PSD a anunţat că va cere suspendarea stării de alertă în Sectorul 1: „PSD susţine gunoaiele. Cele de pe străzi de data asta”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Vlad Voiculescu , preşedintele USR PLUS Bucureşti. FOTO: Inquam Photos/ Ilona Andrei
Vlad Voiculescu , preşedintele USR PLUS Bucureşti. FOTO: Inquam Photos/ Ilona Andrei

Liderul USR PLUS Bucureşti, Vlad Voiculescu, a reacţionat după ce PSD a transmis că va cere suspendarea stării de alertă în sectorul 1. Voiculescu susţine că social-democraţii s-au gândit să speculeze politic situaţia deşeurilor din acest sector al Capitalei pentru că „le convine de minune” să rămână gunoiul pe străzi, iar „mafia să rămână conectată la banul public”.

„Într-un comunicat de presă sforăitor, PSD ne anunţă că atacă în instanţă şi cere suspendarea stării de alertă din sectorul 1 al Bucureştiului. Le convine de minune să rămână gunoiul pe străzi şi le convine de minune ca mafia să rămână conectată la banul public, iar acum s-au gândit să speculeze şi politic situaţia”, a scris Vlad Voiculescu pe Facebook.

Preşedintele USR PLUS Bucureşti a mai transmis că nu există soluţii simple pentru criza gunoaielor din sectorul 1.

„PSD susţine gunoaiele. Cele de pe străzi de data asta. PSD susţine mafia. Mafia gunoaielor de data asta. Nu există soluţii simple pentru criza gunoaielor din sectorul 1 dar să pretinzi că lucrezi în interes public împotrivindu-te curăţării gunoaielor de pe străzi este pur şi simplu... mizerabil”, a mai scris Voiculescu.

Preşedintele interimar al PSD Sector 1, Florin Manole, a anunţat că partidul atacă în instanţă şi cere suspendarea stării de alertă din sectorul 1 al Capitalei. Potrivit preşedintelui interimar de filială, lupta dintre primarul de sector şi operatorul de salubritate „afectează interesele cetăţenilor şi este dusă cu incompetenţă şi rea-credinţă, generând penalităţi împovărătoare la bugetul local, dar şi cheltuieli suplimentare prin achiziţii total netransparente”.

Comitetul Local pentru Situaţii de Urgenţă al sectorului 1 a declarat stare de alertă pentru 30 de zile, după ce s-a primit acordul Prefecturii Bucureşti în acest sens.

Vezi şi: PSD Sector 1 atacă în instanţă şi cere suspendarea stării de alertă: Politicienii de dreapta nu pot da nici cu mătura fără o stare de alertă?

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite