Victor Ponta susţine un pact de coabitare între primarii USL de sector şi Sorin Oprescu

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Victor Ponta                                                                                                          Foto Adevărul
Victor Ponta                                                                                                          Foto Adevărul

Premierul Victor Ponta, a declarat, sâmbătă, la Congresul PSD, că partidul are în plan efectuarea unui pact de coabitare între Sorin Oprescu, primarul general al Bucureştiului şi primarii de sector.

"O să facem în PSD un proiect de act de coabitare între primarul general şi primari de Sector. E extrem de necesar, pentru că unul din obiectivele noastre importante a fost de a avea în Bucureşti pentru prima dată în 23 de ani o gândire coerentă, un Guvern, un primar general, un Consiliu General şi primari de sector care merg în aceeaşi direcţie pentru Bucureşti", a spus preşedintele PSD.

Victor Ponta a transmis asigurări în legătură cu sprijnul său pe care se pot baza atât Sorin Oprescu, cât şi primarii de sector din Bucureşti.

"Vreau să anunţ sprijinul meu pentru primarul general, primarii de sector, Consiliul General, ca o mare şansă pe care Bucureştiul nu trebuie să o irosească", a spus Ponta.

Primarul Sorin Oprescu a luat cuvâtul, la Congresul PSD, accentuând că România trebuie să fie prioritatea premierului Ponta, nu alianţa USL, însă nu a făcut referire la proiectul de coabitare cu primarii de sector.

Sorin Oprescu a declarat, în cursul lunii aprilie, că  recenta organizare a primarilor de sector într-o asociaţie, are scopul de a obţine un buget mai mare,  referindu-se ironic la “asociaţia panseluţelor vii”.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite