Victor Ponta, despre perioada USL: Cea mai frumoasă amintire a mea de la Iaşi este din 24 Ianuarie 2012. Ce vremuri însorite

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fostul premier Victor Ponta a postat, duminică, pe pagina sa de Facebook, o fotografie în care apare alături de fostul lider al PNL, Crin Antonescu, prinşi într-o Horă a Unirii, din 24 ianuarie 2012, el comentând că aceasta este cea mai frumoasă amintire a sa de la Iaşi.

Fostul premier Victor Ponta îşi aminteşte cu drag de clipele în care el şi Crin Antonescu erau în fruntea USL, o alianţă politică a cărei putere a fost demonstrată în alegerile din 2012. 

„La mulţi ani pentru Ziua Unirii Principatelor! Cea mai frumoasă amintire a mea de la Iaşi este din 24 Ianuarie 2012!!! Ce vremuri însorite", a scris Ponta, alături de fotografia în care este prins în Hora Unirii împreună cu oameni simpli şi cu Crin Antonescu şi Daniel Constantin, pe atunci toţi trei lideri ai USL.

În timp ce Victor Ponta şi-a făcut o fundaţie pentru a promova proiecte de dezvoltare în zona statelor de la Marea Neagră, Crin Antonescu, odată cu demisia din fruntea PNL, a devenit o prezenţă discretă în spaţiul public. 

Însă, cei doi se aseamănă la capitolul implicare în elaborarea de proiecte legislative, aceştia fiind printre politicienii cu cele mai multe absennţe în Parlament. 

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite