USR PLUS: Premierul demis a alocat un miliard de lei către primarii PNL, UMDR şi PSD. Speră să obţină ajutor pentru instalarea unui Guvern minoritar

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Flşorin Cîţu FOTO Arhivă
Flşorin Cîţu FOTO Arhivă

USR PLUS îl acuză pe premierul interimar Florin Cîţu că a „alocat un miliard de lei din fondul de rezervă către primarii PNL şi UDMR, dar şi către primarii PSD” pentru a obţine ajutor privind instalarea unui „Guvern minoritar”.

„Florin Cîţu a început marea împărţeală. Aseară, în şedinţa de guvern, premierul demis a alocat un miliard de lei din fondul de rezervă către primarii PNL şi UMDR, dar şi către primarii PSD de la care speră să obţină ajutor pentru instalarea unui guvern minoritar”, a transmis USR PLUS pe Facebook. 

Potrivit formaţiunii, deciziile luate în şedinţa de Guvern de miercuri seară de premierul interimar reprezintă „o nouă dovadă” că Florin Cîţu s-a „folosit de PNDL 3” pentru a câştiga cursa internă a PNL şi „repetă figura”. 

„Este o nouă dovadă că acest om s-a folosit de PNDL 3 pentru a şantaja şi a obţine preşedinţia PNL, iar acum repetă figura: se foloseşte de banii din fondul de rezervă pentru a rămâne la Palatul Victoria.

Florin Cîţu acţionează fără scrupule şi fără nicio urmă de responsabilitate, aruncând în stânga şi-n dreapta cu bani publici”

Partidul a explicat că „în plină criză, Ministerul Sănătăţii şi Ministerul Transporturilor nu au primit toţi banii de care aveau nevoie, pentru că Florin Cîţu a pus pe primul plan sinecurile şi interesele personale. Miniştrii noştri au avut proiecte de investiţii, de reforme, însă USR PLUS a fost exclus de la guvernare în plină criză, din cauza unui premier total iresponsabil”. 

„După înfiinţarea PNDL 3, marele jaf naţional orchestrat de Florin Cîţu continuă. E nevoie de criterii de transparenţă în ceea ce priveşte modul în care sunt alocaţi banii din fondul de rezervă. În prezent, regulile după care se împart aceşti bani sunt cele stabilite de Dragnea, în goana sa de a da bani preferenţial către primari şi consiliile judeţene”, a mmai transmis formaţiunea. 

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite